54

tyrboman

преди 5 години

До АнонименНарода е казал - Богат мъж грозен няма! :D

53

tyrboman

преди 5 години

До 123Защото ламти за парите му разбира се.То това е основната цел на всяка чалга певачка изцепила се, че иска да мине под венчило с някой богат чичко.Нали някой трябва да ги плаща после тези скъпи и прескъпи клипове дето се въртят по телевизия планета (нарочно с малка буква) и кой ще е това освен поредният жених.

52

ГЛупости

преди 6 години

До АнонименКак изглежда "очевидният" българин?

51

то,

преди 6 години

на арабски "бизнесмен"само чалгаропитечка може да се върже.

50

Lina

преди 6 години

Да са живи и здрави. Зя парите - Емилия веднъж при Слави беше казала,че с обикновен шофьор не може да излиза, след това и се случи кокито и тя си затваряше успешно очите за изневерите му, роди му две деца между депресията,паник атаките и турските сериали, той я понаби, НО в един страшен миг парите кокини свършиха и емито реши,че има достойнство, започна да ходи по фризьори, влюби се. Иначе на любов ,непреминала през трудности и бедност не вярвам,НО емито си ги избира такива мъже (с история)

49

Анелия

преди 6 години

Ах, тази Еми- голямата "моралистка" ! Много, ама много обичаше Коко /т.е. парите му/, сега пак намери "голямата" си любоФ /- ПАРИТЕ, ПАРИЧКИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ. Ще роди още не едно ами 5 деца - ей, голяма е любоФта !

48

Ех че грешка

преди 6 години

С любимия си Бахур, разбира се.

47

социално инженерство

преди 6 години

Тази "новина" сигурно е на 50-60то място от най-четените, незнайно защо я слагат на първо. Може би се опитват да ни набият в главите името Башор.

46

Анонимен

преди 6 години

Новата стара любов на кръчмарската певачка.Веднага да я възпее в някой сълзливо сополив нов "проект"и да го представи на чалгаропитеците които ще хълцат от умиление и ще въртят гюбеци.

45

123

преди 6 години

защо им е този зор все да се женят...

44

Анонимен

преди 6 години

Бай Шур

43

Анонимен

преди 6 години

И какъе е бизнеса на Башур.Май е от криминалния бизнес,защото чалгарките само такива ги "уважават".

42

Анонимен

преди 6 години

Писна ми за тях да чета ..кво ме интересува?

41

Анонимен

преди 6 години

Божее от къде ги намира такива грозни мъже ..И бившите ..че и тоя...Всичко ще е ден до пладне ...поне много да не говори ...че после пак лъжи.....тоя такъв оня незнам какво си ...Жена с две деца ..ами кротни се гледай си тях и песните ...що ти трябва на баир лозе???

40

Анонимен

преди 6 години

Тя и за Коко Динев така говореше,сигурно и за този след арабина така ще говори.

39

:)

преди 6 години

Тя е захапала...Ръката, която никога няма да пусна!!!"... обаче ако той я пусне???А иначе "Башуровците" у нас си падат по многократно използвания силикон.

38

Ujo

преди 6 години

...ех...любов, любов..!?!? Когато те има паласките не са важни ;) тоя тъпан изврътка всичко женско в Син Сити навремето, а тя го знае щото е пяла там,.... А тя си е *** поДНК...то бяха митничари, то Коковци, то Аман от тресавища...доказва колко е долна пред децата си... УЖАС!! Страха- сам да положиш усилия за щастието си ги парализира, иначе от ефира дават безценни съвети, за децата, за готвене, за стил, за интериора, за морала.... Жалки сте...

37

Мари

преди 6 години

Голяма новина, ха ха ха!Всичко Мара втасала, до фолк певиците опряла :D

36

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

Значи нормалната клиентела е свършила щом се е хванала с Бай Шнур. Дългогодишният ми опит със слабия пол ми казва че жени които се хващат с араби, турци, гърци и прочие семитска паплаач страдат от тежки комплекси, ниско самочувствие и самооценка и са супер нещастнички.

35

Иван

преди 6 години

Всичко е за пари първо беше Коко сега този ,дано да и е последният в което се съмнявам ,а иначе да са живи и здрави да доживеят дълги години заедно