33

читател

преди 6 години

Кучетата ли са повече, или свободните престъпници, с 5-6-10 висящи де и присъди?И кой е по-опасен?Защо не преброите незаловените, осъдени предсъпници?

32

Solar Power

преди 6 години

До Куче"В моя офис колегите си водят кучета и до сега никой не са нападнали! Защо ли... ?"Не бих работил в твоя офис :)

31

Анонимен

преди 6 години

Kъ нема кучета,като врабчета са тук в Левски Г.

30

Jorro

преди 6 години

До Меки НожътГлупости! Така може да ти говори само доста възрастен човек от селата. Хайде кажи Ти от къде си, и нямате ли даже по-страннен говор.

29

ко ?

преди 6 години

Тези данни са толкова измислени, че нямам думи. Докато не се направи оеднаквено преброяване от една институция все ще има такива парадокси. Разбира се , че ако данните са от общината, ще бъдат замазани , за да си оправдаят разходите .

28

Мила

преди 6 години

До ТракМного си прав и особено от "журналистката" написала статията, но тя ги нарича ***.

27

Хах

преди 6 години

И къде е проблема? Направете ги на салами. Това е безплатна храна. Чувал съм че кучешкото било много вкусно. В много азиатски държави се смята за делиактес и има специални ресторанти където готвят кучешко. Даже имаха някакъв празник където се сервират кучешки ястия.

26

Трак

преди 6 години

За жалост тези кучета , най често са по умни от хората около тях.

25

Куче

преди 6 години

като сте толкова негодни и безотговорни, че да не можете да отгледате едно куче, значи това си заслужавате. Дано да ви изядат В моя офис колегите си водят кучета и до сега никой не са нападнали! Защо ли... ?

24

Вичо

преди 6 години

Трябва да се отстрелват както преди време, на мен полицая като бях малък ми застреля кучето в двора пред очите, а сега тези псевдо защитници не спират да освояват пари и не им пука за хората, а само за парите.

23

хм

преди 6 години

Оплаках се в Екологията в Общината, че съседа не си е регистрирал кучето, но те едни диви кучкари, пазят него - отговориха ми, че отишли да го проверят но него го нямало и толкоз.

22

Караибрахим

преди 6 години

"Доста хора ми се обаждат и казват, че в сравнение с преди 5 години доста е намаляла популацията на бездомните кучета." Доста си измисляш, шефче. Никой няма да ти се обади да те похвали. Ако някой се обади, то ще е да докладва, че има глутница някъде. Що не каза, че предната година аз лично 10 пъти ви подавах сигнал за кучета, които се плющят пред блока. След това ми пращате - "Проверихме сигнала ви и не намерихме кучетата/кучетата са добре и са обезпаразитени." Само точите пари и вие и Лапите.

21

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ

преди 6 години

Такава ситуация се заформя на Позитано когато се разгони корнелия :))) аахахахахаахахаахахахахахахаа

20

*

преди 6 години

номер 1 е Стара Загора, сноват и а*кат навсякъде

19

до Меки Ножът

преди 6 години

ХАХАХХРазсмя ме. Нямаше общо със статията, но това как говарят в Русьи и Бургась винаги много ме е радвало."Ко стъаа мънияк", "Куо пръай туоз вйе", Кърйе й туоз вйе?":D :D Все едно някоя бабичка говори. А като чуя някой да рапира така и припадам, защото правя асоциация с това как стара баба рапира и заплашва, че ще те убие или нещо подобно. МНОГО СМЯХ!XD XD XD

18

Знаещ

преди 6 години

В КВАРТАЛА ВИ ИМА МНОГО ОПАСНИ КУЧЕТА ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ Е ПОГРИЖИЛА?Ако искате да се чувствате в безопасност от глутници, носете си някакви залъгалки, за да спечелите глутницата на ваша страна - ако не им дадете храна, може да ви нападнат защото сте им в територията. Така ме бяха обградили 10тина кучета в Хаджи Димитър. Запазих спокойствие и продължих да си ходя, но ситуацията беше само на едно грешно движение. От тогава си знам по тези мизерни квартали, винаги с храна в джоба да ходя.

17

Меки Ножът

преди 6 години

Русе се произнася Руси, може и Руся. Преди доста години имах позната от района. Когато веднъж я потърсих по телефона, вдигна баща й и ми каза кратко и ясно "Врусяй". Замислих се няколко секунди недоумяващо. Но ме осени прозрение свише и включих, че това означава " В Русе е". Случаят е истински, не си измислям. Просто, когато сричката е неударена, е се произнася като и, а като ъ. Това го има и в други езици: английски - широко разпространено, но и в руския неударенато о става а /Расия, а не Росия

16

Бау бау

преди 6 години

Какво са виновни кучетата. Ако са злобни, значи че някой ги е нападал и се защитават от най-злобната черта на човека. Куче никога не би озлобяло, ако някой не е хърлял камъни по него, гонил го е или пък унижавал. РЕСПЕКТ ЗА КУЧЕТАТА - ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ НА ЧОВЕКА!

15

Анонимен

преди 6 години

Всички медии сте в играта!

14

Гошко

преди 6 години

Така е, като някой глъмав взима куче щото го кефи или щото да му пазело къщата ама като почне да да се грижи, решава че не е способен и го фърга на улицата да се оправя.И все пак е прав - да гледаш друго живо същество означава да се грижиш за него и да полагаш доста усилия. Да гледаш куче е елементарна отговорност, непосилна за някои хора от по-простата прослойка.И от тази статистика, комбинирана с хората гледащи кучета, можем спокойно да извадим колко процента от населението са глъмарести.