287

Анонимен

преди 6 години

ми кажи бе тр.ьтко кой не искаи ако русия иска е лошо така линикой освен началниците ти от кроворшингтон няма право да иста така ли?ей нагли ***

286

Анонимен

преди 6 години

Ми те и САЩ и Китай искат...

285

наблюдател

преди 6 години

Не трябва да се пишеш много умен за да прозреш какво става по границите на Русия. Естествено е да се защитаваш от попълзновенията на агресивнното присъствие на САЩ на 10-15 хил.км. от страната си. Какво правят тук?

284

Анонимен

преди 6 години

До 324 :Радваме се ,че си разбрал.

283

Зозо

преди 6 години

Най - напреднали са във военно-анимационната сфера :))))))))))))Анимационната Волга;Анимацията на Су-57;Анимационна ракета;Само, че в Сирия ги изпариха реално "Вагнеровците", оставени като пилци в калчища от Бащицата.

282

nnn

преди 6 години

До АнонименОсобено напред са в нанотехнологиите братушките, за тях всичко под ключ 32 е нанотехнология:)

281

Анонимен

преди 6 години

САЩ и 60 държави съюзници в момента извършват военна агресия и окупация на част от суверенна Сирия, без резолюция на ООН, нарушавайки международното право!САЩ и НАТО са окупирали над 14 години Ирак и Афганистан!САЩ и НАТО бомбардираха Сърбия, за да отцепят Косово!САЩ и ЕС извършиха държавен преврат в Киев, подкрепяйки откровени фашисти от " Десен Сектор"!САЩ и НАТО нападнаха Либия!САЩ постоянно заплашват суверенни страни с военна агресия!И накрая Путин и Русия били виновни за това!

280

Анонимен

преди 6 години

До ИСКА, НО С КАКВО?Да бе, де да беше истина и ти нямаше да цапаш тук! Ама нещо те гложди и ти започваш да баеш мантрите си! Руснаците синтезираха няколко нови трансуранови елемента в своите ускорители. Имат много напреднали нанотехнологии, лидират във физиката и математиката, строят най-добрите ядрени реактори, подводници, самолети, ракети. Дръпнаха много напред в областта на двигателите за самолети и ракети. Колкото до изделия за бита - има обикновени търговски сайтове, всеки може да види.

279

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 320Вот сейчас они стали задумьIваться...Пусть думают,пока есть время,потом поздно и горько будет.С праздником!

278

РККА

преди 6 години

До Анонимен 320 спокойно брат и таз краварската империя ще смажем както Наполеон и Адолф,благодарим ви за свободата братушки..

277

Анонимен

преди 6 години

С Праздником вас Болгары! В России есть хорошая поговорка,она звучит так "Смется тот,кто смется ПОСЛЕДНИМ" в 2015 году Каспийская флотилия нанесла удар крылатыми ракетами "Калибр" по террористам в Сирии, в НАТО многим, до сих пор не до смеха.....потому что многие из них не думали что что у России есть что-то подобное..

276

до 312

преди 6 години

Сега вече съм напълно сигурен-вие руснаците сте неизлечими шизофреници !!!

275

Щирлиц

преди 6 години

Вие какво искате,да доминират евро....ейски дженд.ър.и,умерени терористи,измислени права на ч.овека?Да се затрие Православието?Е няма да я бъде тая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

274

Руснака

преди 6 години

попитах заглавието дали е личното мнение на автора на публикацията, а коментара ми беше премахнат... FREEDOM SPEECH IM SPEECHLESS

273

Анонимен

преди 6 години

Помолих българин, работещ в световна компютърна фирма да проследи интернет трафика от обсъжданията по някои теми на този сайт за десетина дена. Според него доста от мненията са изказани от служители на АНБ на САЩ, говорещи български. Всеки от тях е регистриран в много сайтове и чатове под различни имена с цел да прокарва американската линия. Според данни от чужди вестници това поделение на АНБ наброява над 1 000 човека като следи и участва в чатове по целия свят.

272

Анонимен

преди 6 години

Официално от Пентагона ! - нова серия на Ну пагади ! щеше повече да ни впечатли.

271

Мечтите са безплатни

преди 6 години

Ми то и аз искам България да е Швейцария на Балканите, да сме най-великата сила и да имам резиденция на черни връх ама ей го на - НЕМА КЪДА СТАНИ

270

Анонимен

преди 6 години

Русия искала да доминира..иска , ама не мо ни стигне, като си няма Гинка и Азис

269

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

След като цъкнаха газа за Укропия, и теглиха една майна на 0лигофренският стокхолмски съд, веднага казаха какви оръжия имат. За джендърите са нови и недостижими в следващите 50 години, а за руснаците са вече остарели. Което значи, че имат нещо ново и изненадващо. Хи-хи-хи ядрен ракетен двигател. Докато Илон Мъск все още си играе с тротинетки , рашките вече са на Марс.

268

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 291 Истината ти не важи. Няма нито една област в обществено икономическия живот и военщината, къде Русия да доминира.Това е една голяма заблуда.