32

Анонимен

преди 6 години

"Ако животът на земята може да оцелее толкова време при температура от -100 до +200 градуса, изложен на тази слънчева радиация, значи едва ли има нужда от преселение."Животът на Земята приключва при сблъсък с астероид с диаметър от километър нагоре, който може да се случи по всяко време. Отделно животът на Слънцето не е вечен...

31

Анонимен

преди 6 години

Учените са абсолютно прави. Последното нещо, което би искал да намериш на Марс е колония от земни микроби, унищожили марсианските, за които сме търсили доказателства толкова години. Ще си кажете какво толкова, ами такова! Жив марсиански микроб ще е достатъчно доказателство, че съществува живот и на други планети. Дори на крайно негостоприемна планета като Марс! А това означава, че на хилядите други планети на същото отстояние от звездата си, като Земята има живот като нашият!

30

трион

преди 6 години

"Автомобилът на Илон Мъск, който беше изведен в Космоса чрез успешното изстрелване на ракетата Falcon Heavу, се е отклонил от предварително планираната траектория, като е излязъл далеч извън орбитата на Марс.". Това явно някои хора са пропуснали да прочетат.

29

Шашав.

преди 6 години

Хора, събудете се!!! Няма ,,Тесла " в околоземна орбита. Самото изстрелване беше 3D анимация! Земята е плоска, крепи се на гърба на четри слона, които от своя страна са стъпили на гърба на гигантска костенурка!

28

Тъпанар

преди 6 години

"...застрашава живота на Марс..."Живота къде? Кога успяха да го открият? Явно е било тия дни или просто Петя прекалява със заглавията...Да не говорим, че човечеството смята да колонизира Марс, а не да го прави на резерват...

27

ники

преди 6 години

Радио Ереван попитало Мъск, не можеше ли да изпратите в космоса някоя стара кола, примерно москвич 408? Можеше разбира се. Но представете си след време извъвземните прихванат автомобила и го приберат за техническо проучване. Това ще е голям срам за човечеството.

26

Анонимен

преди 6 години

аз пък мислех че е подарък за марсианския старейшина

25

пръдю

преди 6 години

тея от пърдю опърдяха кочана. Баси и глупостите

24

Анонимен

преди 6 години

*** v mars da vnimavat moite komshii dqne padne taz tesla

23

NoName

преди 6 години

Трябва първо да изпрати колата в космоса и после ще мислим дали ще застрашава живота на Марс...Няма как да застраши нищо докато снима колата в студио на земята и всички си мислят че е в космоса!

22

Анонимен

преди 6 години

Кой трябва да му разреши? Имаш ли пари имаш и възможности.По твоята логика кой разреши на САЩ или Русия или Китай да изстрелват стотици апарати и да замарсяват космоса с отлонки

21

Анонимен

преди 6 години

Потресен съм от нивото на правописа и граматиката ви!!!Веднага си правя изводи за знанията ви.Не мога да правя коментар в подобна среда.

20

Анонимен

преди 6 години

По важното е кой изобщо му е разрешил на този "красавец" за изстрелва ракета а на всичкото отгоре и да качва един куп ламалинен ***? Кои са за еване се пита в задачата?

19

mdaa

преди 6 години

Ако животът на земята може да оцелее толкова време при температура от -100 до +200 градуса, изложен на тази слънчева радиация, значи едва ли има нужда от преселение.

18

Анонимен

преди 6 години

Пърдю не е ли футболист на ЦСКА кога отиде в НАСА та се на ***.

17

Митре

преди 6 години

От друга страна си представям, след няколко милиона години урок по биология на Марс:-И така деца всички знаем че живота на Марс се е появил от кучешко ако на гумата на една Тесла

16

Митре

преди 6 години

Глупости, човека има пари, значи и е ударил една автомивка.

15

Анонимен

преди 6 години

Тази кола се намира в едно киностудио. Няма никакъв Марс. Всичко е лъжа. WAKE UP

14

Анонимен

преди 6 години

глупостта на НАСА и фалшивия космос придобиват заплашителни размери !

13

MaйMyнaтa

преди 6 години

До JJIvanov warningСам ли ги измисляш тия бисери, или не си сам