20

емиграция

преди 6 години

Не държавата е длъжна, а ние всички сме и длъжни.Разбрахте ли др. Радев? Не. Не сте разбрали, защото сте чели история на КПСС и цитатите на Сталин. Попрочетете малко за Кенеди....и неговите изказвания....

19

Владо

преди 6 години

Само се пречи на малкия бизнес....Спукване от проверки с корумпирани данъчни и всякакви други контрольори,уж да пълнят хазната,а вземат по 1000 лв рушвет за продажба без касов бон....сега и ново 20....пак трябвало да купуваме нови касови апарати.АМАН вече!!!На запад сякаш са с такива апарати

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Наистина добро попадение на писателя. Публикувано е в сайта на ПИК-новини.

17

Анонимен

преди 6 години

Във фейсбук има обръщение на Български писател до Нинова, в което се казва. Г-жо Нинова моля ви излезте от политиката, защото с интриги политика не се прави , а се прави само бардак с пенсионирани *** и т.н. Прочетете го , защото е интересно.

16

Анонимен

преди 6 години

Малкия бизнес е ликвидиран още на 9-ти септември от партията ,която издигна фуражката за прецедент! Сега потомците на тази партия мачка дребния бизнес защото окрадоха народа и го играят меринджеи .

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя не спи ли бе! Бълва ли, бълва!

14

Анонимен

преди 6 години

Този човек е интригант и никакъв Президент. Непрекъснато настройва хората срещу правителството и говори фалшиви новини. Срам за България е др. Радев.

13

Анонимен

преди 6 години

Държават е враг на дребния безвръзков бизнес. И враг на народа. Затова и двете се стопиха.

12

ФАТМАК С ПРОЗРЕНИЕ

преди 6 години

Гошууу... ! Месууу... !РР (Primatus Pitecantropus) ... просто КОНСТАТИРАМ ...

11

Анонимен

преди 6 години

Ами за кой да гласувам бе за Нинова Доган и Марешки ли.

10

Шенол Кая

преди 6 години

Радев , кой купи техноимпекс на времето, я кажи и не се прави на ощипан.

9

Суджук ЕООД

преди 6 години

Дядо ви имаше няколко малки бизнеса. Продавам в момента последния и изчезвам от тази прокажена територия. Вие си стойте в Тикваландия и си гласувайте за Гинка и Тиквун. Писна ми да си пропилявам живота и да се правя на патриот, а разни мутри от СИК и партийките им да ме обират.

8

Прав е!

преди 6 години

Много е прав. Държавата не само е длъжник. Държавата е ВРАГ на малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес.

7

от Шопландия

преди 6 години

Към това че небето е синьо и спорта е полезен, Радев добави още една всеизвестен факт, но също трябва да се каже че и малкия бизнес не си оставя мафарето в калта и яко скатава данъци, защото както знаем няма данъчна власт, а само рушветчии които за 50-100 кинта си бъркат в носа и зяпат тавана при проверката.

6

Среден бизнес

преди 6 години

Сбогом, дано сте щастливи, утре далече от мен. Цветанов, Борисов мълчите, кога ли ще дойде светлия ден. .... Поздрав от последният Ви фен.

5

Дракона

преди 6 години

Държавата трябва да вземе бизнеса от частниците и да го управлява за да има за всички. Когато всичко се управлява централно от комунисти, народа е доволен и щастлив

4

Малък бизнесмен

преди 6 години

Терминал 2. Сбогом!

3

за какво говорим

преди 6 години

Да те касовите апарати днес ги вързаха директно за ушите на ченгетата Цветанов и Борисов и искат да плащат данъци на тоталната мафия иначе фалит!

2

Анонимен

преди 6 години

Какъв малък бизнес? То вече няма хора за каквото и да е. Някакъв социалистически капитализъм ги е осенил всички и всеки само гледа да експлоотира, само че вече я няма държавата. Колкото и приказки да приказвате, на всички им е ясно как стоят нещата.

1

Анонимен

преди 6 години

Съдебната власт е голям проблем, но и перламента където се "коват" законите на Република България.