21

Аспарух

преди 6 години

Европа върви с бързи стъпки към пропасата!Да наказваш хората,които алармират общественоста за жестоката истина,на която трябва да се реаргира адекватно и решително,си е направо ритуално самоубиство!Евродупетатите,ще продадат и майка си за 30 сребъника.

20

Анонимен

преди 6 години

До AdamСрещу кого - добре подбрани и удобни противници. Така се подбират и опозицията за изборите му. Бутафория. Като наш Бойко - при Путин е малко по-лустросано.

19

Yudeo= fahist

преди 6 години

Istinskite Teroristi sa onezi..koito napadnaha nezavisimi narodi i durjavi....v tova chislo....Avganistan..Irak..Libiya..Siriya! ..US demokratite posyaha vetrove....i sega junem vsichki v tezi burni vremena!

18

Yudeo= fahist

преди 6 години

Marine Le Pen/pet/....Zaplati/mesechno.....EU depute....18000?.....Lider na FN...11000?...Komisionni/hotelski/kostumi..10000?! .....Inache e protiv evroto...no ne i evro baknotite! Jivee v bogato predgradie na Paris....kushta ea 10 miliona!...A mizernite franseta da duhat supata...

17

Yudeo= fahist

преди 6 години

...Marine le Brunne...Tazi kifla misli che e interesna..kato publikuva snimki na Geroi....Vreme e da razbere..che sireneto e bez pari...

16

Американ

преди 6 години

Дано повече французи се осъзнаят и гласуват за нея, на пук на педерейците по света и у нас!

15

Adam

преди 6 години

Путин се изправя всяка година на дебат за разлика от всички западнали политици:) Даже демонократите се обьрнаха срещу свободата на словото и почнаха като в СССР да го преследват

14

Анонимен

преди 6 години

Никой от мега скъпоплатените евробюрократи обаче не би се изправил на независим дебат с Льо Пен. Идолът ти Путин досега изправял ли се е на дебат срещу някого?

13

СатаНАТО

преди 6 години

Никакво лице не е показала.Показала е някакви идьотски снимки, правени незнайно от кой и къде, за да нагнетява истерия и да печели политически дивиденти.

12

Анонимен

преди 6 години

Как може така?Жената е показала истинското лице на терористите и я наказватА терористите остават ненаказани

11

Анонимен

преди 6 години

Oт министерството на истината са били възмутени. Когато решихте да нападате Ирак и Либия, нямаше възмутени, защото нефта ще минава през приятелски компании, но сега възмутени.Половината от тази *** дето залива Европа и дойде покрай войната в Сирия не ви ливъзмущава? Мамуните от Африка, Пакистан,Афганистан... дето като дойдат тук и се на *** не ви възмущават. Аман от алчно-изкукали кукловоди.

10

Анонимен

преди 6 години

Значи, проблема не е ИД със сатанинските си изстъпления, а Льо Пен, че ги показва на паркетните лъвове в Брюкселското зеле.Разбрахме и си взехме бележки.

9

Анонимен

преди 6 години

И без това й е празна главата.. Да е жива и здрава бабата все пак... Била е хубава на младини сигурно...

8

Анонимен

преди 6 години

Пустиняк отдавна не съм стъпвал в България,а там където съм не ми трябва да се озъртам поради липса на мюсулмани и джамии.Има си криминални елементи но нещата са в рамките на нормалното където се разхождаш навсякъде през денонощието и нямаш реално за какво да се притесняваш.Между другото говоря за Европа където има все още добри места за живеене.

7

Пустиняк до 5

преди 6 години

Ами представи си, съм ги обикалял преди пет години! Беше за целите на едно изследване и преди големите атентати. Познавам и Сен Дени и други още по-брутални т.нар. banlieue . Опасно е, да! Но със сигурност не по-опасно от Люлин, Надежда и Дружба нощем, където ислямисти няма, а само подивели от евтини наркотици и омраза българчета. Иска ми се да знам ти какво си обикалял и видял от Европа, че си толкова сигурен. Иначе, с митовете, в кварталната кръчма! Там минават!

6

Анонимен

преди 6 години

Макрончето как е?Живо ме интересува това нещо с клепнали уши как мига на парцали и се вживява във ролята си на политик от висок ранг.

5

Анонимен

преди 6 години

Пустиняк защо не направиш едно кръгче из гетата в Париж и ако оцелее бялото ти месце седни и напиши няколко реда за красотата и спокойствието на безгрижната ти разходка.

4

Пустиняк до 1

преди 6 години

Е ти нали си на сигурно в ***, седи Грей се и тайничко се надявай това да стане. Хората си имат закони и ги спазват. Знам, че ти е трудно да го възприемеш. Израснал си в общество на беззаконие все пак. А кариерата на леля ти Льо Пен върви уверено към залеза си. Сигурно дори сега се радва, че пак и обръщат внимание, да си вдигне акциите сред простолюдието...

3

Анонимен

преди 6 години

Аматьорка, да пита баща Йотава как се действа при такива случаи

2

Анонимен

преди 6 години

Уау какво заглавие. Никой от мега скъпоплатените евробюрократи обаче не би се изправил на независим дебат с Льо Пен. За Юнкер или Бойко какво остава те никога не дават пресконференции само си излагат гледната точка и си заминават.