6

Анонимен

преди 6 години

Кое му е личното , чакаш по два часа пред кабинета за да му дадеш трите лева ли?Когато ти потрябва никога не се отзовава и не си вдига телефона дори за консултация.

5

Анонимен

преди 6 години

пациентите кога и къде да протестират, че въпреки платените здравни осигуровки не получават и по едно направление за преглед при специалист годишно?__Ами протестирайте вече деНали тия смешни лимити трябва да отпаднатОт една страна джипито няма право да ти изпише лекарството "Х", ако не е назначено от специалист.От друга страна- има лимит за направления към този специалист.Ясно пред кого ще протестираш- пред този, който слага лимита

4

Анонимен

преди 6 години

А надникна е 20 лева след данък и осигуровки. Еее тия не мислят.

3

Esilk

преди 6 години

Kolko li nabiti doktori pak sha ima prez mesec mart?!

2

Анонимен

преди 6 години

А пациентите кога и къде да протестират, че въпреки платените здравни осигуровки не получават и по едно направление за преглед при специалист годишно? т.е. при това положение по-добре да си събираме здравните вноски на сметка и когато ни се наложи да си плащаме с тях сами на специалисти. То от джипита и така няма никаква полза.

1

Анонимен

преди 6 години

5.10 при личния лекар....5.10 при специалиста.....5.10 за изследване на урината........че то си стана почти платен преглед направо при специалист,защо да чакам опашката и при личния ?