39

Shark

преди 6 години

Нали знаете онзи виц - Като казали на японците, че от Варна до София се пътува 8 часа с влак, те решили, че България е по-голяма от Китай.

38

Анонимен

преди 6 години

През зимата винаги пътувам с влак- по-сигурно е, евтино и далече по-удобно от автобус. Първа класа е малко по-скъпа, но там е по-просторно, по-чисто и с малко пътници. Веднъж имаше повреда с отоплението и кондукторът ни покани в по-топло купе. Да уважим хората от БДЖ, които работят в тежки условия и в случая са направили всичко възможно да се погрижат за пътниците. Рискове има при всеки транспорт, но с влак са най-малко.

37

Анонимен

преди 6 години

Като малък ( по онова време ) не ми се е налагало да пътувам с влак, защото имахме кола, а когато сме били без нея сме ползвали автобус. В някъв момент дойде дългоочакваното пътуване с влак. Помня мизерията, мръсотията, захабеното, изпочупеното и разбира се миризмата! Останах страшно разочарован. После станах студент, беше вече демокрация и пътувах доста с влак - ужасни спомени имам. Сега не ми и идват на ум такива идеи!Всичко тече, всичко се променя, БГ-влакът - НЕ !

36

Дърт котарак

преди 6 години

Премръзналите котета от репортажа да дойдат да ги стопля. И трите!

35

ДА

преди 6 години

Има тук едни дежурни двама-трима,дето цъкат минуси!Ей така,за спорта.Чели недочели-цъкай!!

34

БДЖ - Фризер

преди 6 години

- Кой туй чудо, ве?!?

33

система ерор

преди 6 години

и влаковете като държавата некъде между комонизма и капитализма в пропаста най лошото взето от двете системи ...

32

До 28

преди 6 години

Всеки поемайки на път с влак, автобус, кола, самолет, кораб знае,че може и да не стигне. Никой не ги е карал да използват бдж но са го направили ! Същото е и с нискотарифните авиокомпании ! За нищо не стават но все са пълни и накрая ние плащаме за тяхното прибиране с държавния самолет щото им се свидят пари за нормални компании!

31

Анонимен

преди 6 години

Не ги мислете, поне по два анцуга "adibas" имат навлечени отдолу!

30

Анонимен

преди 6 години

..Поне да беше на връщане към София, като ти извадят тия пишман бургазлии бурканите, бутилките, сланините, купон щеше да стане!...

29

Анонимен

преди 6 години

Защо ревете бе това си е цяло приключение и вие повдигнало адреналина!? А този сняг във вагона е поради това че някой *** не е затворил прозорците в коридора и вратите. Джендърите са безръки същества. Колкото до авариралият локомотив за него ще кажа че този локомотив ми е набор. Когато работех като машинист с такива локомотиви превозвахме народа до морето. Производството но тези локомотиви е през 1971 година. Как ви се струва колко години още може да тегли вагончета? До краят на света ли?

28

Ivo

преди 6 години

Във влак не се бях качвал 15 години но това лято реших да го направя :) от ямбол до варна първа класа 6лв за 3часа и 15 мин. Вярно жега си беше но в купе бяхме по 3ма и място бол. Отворихме прозореца и *** кефа беше. Мизерия на за тез пари толкоз.

27

избирател

преди 6 години

До 24Рядко споря с никове АНОНИМЕН Имайки предвид,че аз не поемам ангажимент и то срещу заплащане да превозя стотици в снежна виелица,наистина не ми се налага да тръгвам с две машини накъдето и да е.Случая не е такъв,имало реална опасно за живота на хорицата според мен при предварително ясен риск.

26

Анонимен

преди 6 години

като нема ток пуснете дизел или некъв хибрид ам то тука нема техника кой да сложи едно гребло отпред или да сметне колко е 1+1

25

Анонимен

преди 6 години

До ГРОБДа не би на французите и испанците някой от "Европа" да им ги е подарил тези влакове? За каква солидарност говориш?

24

ГРОБ

преди 6 години

европа на 7 скорости ...в испания и германия франция ВИСОКОСКОРОСТНИ ВЛАКОВЕ тука машина шкода и вагони набор на баща ми 61 ама пак а после евроценности солидарност грижа човека а у само празни приказки ...пари интереси до гроб тва е положението

23

Анонимен

преди 6 години

До избирателЯвно не си от интелигентните избиратели. Кой прикачва второ превозно средство просто ей така? Ти като тръгнеш с колата да не би да теглиш още една, в случай че на първата и се развали двигателя?А не говорим и че БДЖ няма локомотиви...

22

избирател

преди 6 години

До супер стеТе тия от лето 681,ако знаеха,какъв народ ще се пръкнем брат,жалък и боязлив само на ракоблудство щяха да я карат и ни едно дете нямаше да създадат...........

21

Анонимен

преди 6 години

Ексстудента (11), седи се седнал, а се стои прав. Не са те научили.

20

Анонимен

преди 6 години

В Англия например влака е най-скъпия транспорт. Затова влаковете са нови. Тук влака е най-евтиния транспорт. С такива цени няма как да се купят нови влакове и само пeнсии ще пътуват с картите си за намаление. Никой сериозен няма да разчита на влак в случай че трябва да пристигне от точка А до точка Б за определено време.