12

Анонимен

преди 6 години

Брех, компромати. На Запад, както е известно, още никой не е чувал за наркотици в музиката. Де ти Кърт Кобейн, де ти Ейми Уайнхаус. По-вероятно е да и го пуснат за реклама, за да има интерес към изпълнителката. На Евровизия повечето са твърде анонимни, чистички и затова безинтересни за чуждестранна публика.

11

Анонимен

преди 6 години

Не ни занимавайте с тази гротеска Жана

10

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че песента на Пиронкова не беше лоша, но не толкова подходяща за конкурса и критиката заслужена, така че решението за друга е добро. Изненадах се, че Вирджиния Рекърдс (Саня) тази година са решили да участват с Дара, а не с Християна Лоизу, както предполагах. Дара е симпатична и интересна, но още има слабости в живото пеене, които си личаха в Х Фактор. Така че Бергендорф може и да има шанс в конкурса с по-модерна песен като миналогодишната.

9

haha

преди 6 години

Колко хора "не ги интересува", а пишат ли пишат...

8

Анонимен

преди 6 години

За момент си помислих че Жена се е отказала от музиката. Преди години кариерата и тръгна добре като направи дует с Кристо.

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно е как тези песни са "хитове", при условие че никой не ги е чувал.

6

11

преди 6 години

Бррр, квой туй нящо?Откакто Кончита с Големия Вурст спечели тоя "конкурс", повече не трябва да се чува изобщо нищо за него.

5

май си бая прост

преди 6 години

До УменУж си "умен", пък едва свързваш двата края. Кои са тези хора, дето са ги окрали? Кой ги окраде? И кои са тези предатели и чужди мошеници, дето са взели на хората последната стотинка? Абе що изобщо пишете такива потресаващи малoумия под статия за музикална изпълнителка

4

избирател

преди 6 години

На кого изобщо вече му пука за пропадналата наркоманка?!За жалост и лошата реклама/като тази/,си е реклама........

3

Анонимен

преди 6 години

От както конкурса го печелиха брадат травестит, виеща татарка и португалски гей застъпник на мигранти не мисля че остана нещо стойностно в този конкурс. Тази година сигурно ще спечели френската хипарка, заради нейната политически-коректна песен

2

Анонимен

преди 6 години

Така написано не е ясно нищо - какви са заложените клаузи в договорите, какво казва законът, създава ли се конфликт на интереси и т.н. Тези неща се решават в съда, а сълзливите истории за предателство и двойна игра означва, че има липса на информация около този казус.

1

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересува нито Жана нито Еврогейзия.