218

Анонимен

преди 6 години

Повече дори от партийните ли Решетников?!

217

Анонимен

преди 6 години

Аз само знам, че благодарение на руснаците имаме държава. И благодарение на тях е построено всичко, което демократите откраднаха и разрушиха. Остаха само 2 реактора в Козлодуй, скоро и на тях ще им видим сметката. Ще заживеем като в Кого - свободни и щастливи, само дето имаме зима и намаме банани.

216

Духовни

преди 6 години

Тези духовни връзки са набити в главите главно при съветската окупация 45г. За съжалание русофилския ни президент е от тези промити мозъци. За изграждане на тези духовни връзки,другарите прикриваха и изопачаваха историята ни. Русофилството=национално предателство!

215

Анонимен

преди 6 години

Абе тя и украйна имаше силни връзки с мордор пък какво стана. И украинците бяха братя...Не трябва да имаме нищо общо с такива примитивни и агресивни държави

214

Анонимен

преди 6 години

Тоя не е български а руски президент. На тъпака яко са му промили мозъка в казармата

213

Тоя нещастник

преди 6 години

Става досаден с плямпанията син за терорашка- говняшка Като толкова му харесва Що не земе да се пръждоса там...

212

Ян Бибиян на Луната

преди 6 години

Земля в ИЛЮМИНАТОРЕ !

211

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 207ха ха ха Близоста ни с Русия не е причината за нашето положение!!А близостта ни с ПРОСТАЩИНАТА!! ХА ХА ХА

210

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Егати простаците тук! Не могат да разберат от куде са и защо са тук! Простия човек е винаги НЕГАТИВЕН!Особенно троловете!

209

Анонимен

преди 6 години

До ИванЕдинственият гл..пак който не знае ,че Радев не е бил в БКП. Не като Червен Бойко .

208

МАКЕДОНЕЦ

преди 6 години

До АнонименПИЧ, АКО ТОВА Е ВЯРНО, ВИЕ В ДАНИЯ СТЕ ВЪРХА НА КОМУНИЗМА!! а КОЙ ВИ Е БАЙ ТОШО ?

207

пехотинец

преди 6 години

Подозренията на пехотинеца и на българската общественост се оказаха правилни. Лицето Радев е съвкупност от биологични клетки във вените на което тече лосион за вана вместо червена Българска кръв! Народен съд за предателя на площад Народно събрание!

206

Балканец

преди 6 години

Българи, руснаци, македонци, сърби, хървати, словаци, чехи сме близки народи.Някой има интерес да ни насъсква един срещу друг и ние лаем един срещу друг като последните ***.Само една *** си избира близките според богатството.Но допускам, че полека-лека се превръщаме в такава.

205

Анонимен

преди 6 години

"Българи и руснаци сме братя................България е напоена с руска кръв!!!"Моля мoдеpатора да си влезе в ролята и да си изпълнява стриктно задълженията. Когато види такива антибългарски изказвания и лъжи да ги изтрива своевременно.

204

Анонимен

преди 6 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

203

***

преди 6 години

До дете на преходаОбичайте България!

202

Тодоров

преди 6 години

Този ,,пезидент" продължава да говори глупости. Добре, че за сега няма повече права. Иначе ще ни върне в онези години преди 1989г.

201

Иван

преди 6 години

Жельо Желев , Георги Първанов , Росен Плевнелиев, Румен Радев всички са били членове на БКП ,сега БСП обявена за престъпна организация през 1990 г ,ето това е България след 1990 ,те пак са тук , навсякъде е пълно с агенти на Държавна сигурност затова скоро няма да се оправим , жалко за младите хора

200

Иван

преди 6 години

Румен Радев е бил член на БКП партия която е обявена за престъпна организация през 1990г ,няма отърване от тия комунисти сега са техните деца , жалко за България

199

Timer

преди 6 години

До И да сикирилицата idva ot Siria. Salih Muslim go e nameril bez da znae. I go podaril na nyakolko dirjavi. Ednoto e Bilgaria. Posle pak go zagubil. Chak do Praga otide da go nameri. Sega mnogo po bobre se chuvstal.