12

Анонимен

преди 6 години

Причината за това е ранното пенсиониране. Номера е че искат се пенсионират на 45 години и после още 20 години на пенсия и заплата.Пък народчо ще бачка до 67 години и ще си плаща като поп.Ето къде е организираната престъпна групировка.

11

Иван

преди 6 години

Цифрите са правилни! Плодовете на тази велика реформа ще се берат след няколко години. Когато 50 и над 50 тръгнат патрул по улиците, да охраняват митинги и мачове. 55 годишни да ловят престъпници по на 18-20 г. За съжаление добре е да се изнасят данни, в какви служби са тези назначения, каква е средната възраст на изпълнителският състав, конкретно ангажиран с опазване на общ. ред и борбата с престъпността!

10

Анонимен

преди 6 години

Грешка има повече пенсионирани полицаи които са на работа със заплата и пенсия и те това е разликата. Къде го има това заплата и пенсия = около 2500 за началник и около 2200 - 2400 за полицай. Не е ли това източване на бюджета на МВР и на НОИ. Щом е пенсионер ако му се бачка в частният сектор или по нивите.

9

Мили

преди 6 години

Цуйнерини !

8

това е

преди 6 години

Колкото и полицай да се назначат нищо няма да се случи,цялата система на работата на полицията е сбъркана и не работи и без драстични реформи резултатите ще са плачевни.

7

Анонимен

преди 6 години

Е нали все пак от нещо трябва да се изхранват некадърните роднини на властимащите .

6

Анонимен

преди 6 години

от токова много закони и полиция сме стигнали дотук сиг китай и сев корея са с по малко тъпослужещи на глава от населението ...иначе да фанат един човек бронетранспортиори хеликоптери и в краен случай бойко се хвали че чакъра го думнаха с рпг в собствения му дом в мирно време ...

5

Анонимен

преди 6 години

вместо да се намаляват тея служители те се размножават и после реват нема пари е как да има ?икономик апърви курс ааа забравих требва да се запази комуну управленческия модел и прехода да стане като вселената безкраен щот иначе нема да е интересно а иначе нема ресурс 5 патрулки за община люлин и връбница а иначе на паветата цела армия когато има нужда разбира се е затова терминал 2 и секи да си оправа живота

4

Ss

преди 6 години

Колко добре звучи но що не каже, че назначават масово ЛРТП на минималната без полицейски правомощия :) назначават пазачи дето званят на полицията като има нещо и накрая пак няя куки :)

3

Анонимен

преди 6 години

Увеличили се от 14747 на 17275, разликата е 2528 човека.Напуснали 2082 и новоназначени 2842, разликата е 760.Как става тази работа?

2

Ailaf

преди 6 години

Imat li visho obrazuvanie za chistene na snega?!

1

гражданин

преди 6 години

Престъпността не е намаляла, всичко друго са празни приказки.