21

Анонимен

преди 6 години

Държавно участие И във Лукойл-Нефтохим! По важно е от ЕРП-та!

20

Анонимен

преди 6 години

Интересно каква руска овшорка ви се вее в главата? Откога грузинците станаха руснаци ? Но явно за да се заемете глупостите които натвори Бойко в паниката си сте получили тоста *** опорни точки.

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой,кой продаде дела на държавата в електро разпределителните дружества ???? Дали бе Бойко?????

18

камен

преди 6 години

Браво , Сидеров, прав излезе , правете всичко възможно за държавен контрол над чез защото дпс-то и руската офшорка ще ни свалят кожата !

17

Анонимен

преди 6 години

До Armagedonи най-важното при крайния потребител ще има реална конкуренция, а не като сегашната измислена либерализация при едрите потребители, между впрочем тази идея им я даде шефа на ЕВН още през 2013 г при протестите, ако тогав ББ беше стартирал това неща, сега на никой нямаше да му пука Гинка ли Минка ли ще копува ЧЕЗ :) както на никой не му пука чия собственост е мрежата на БТК

16

Ризван

преди 6 години

Банкова сметка депутат превъзпитава! :)))))))

15

Гошо

преди 6 години

Бойко са о..а!

14

Анонимен

преди 6 години

До 14То това е смисъла бе, ЕРП-тата да не са монополисти по отношение на мрежата бе, на много места по света ее така, в Австрия и Германия например, всяка компания може да си положи в каналната мрежа собствени кабелиза доставка до крайния потребител или пък да ползва мрежата на друга компания, въпрос на икономическа ефективност

13

До 13

преди 6 години

И как това публично дружество ще се конкурира с ЕРП-тата,които притежават мрежата?

12

Анонимен

преди 6 години

Вместо да национализирате ЕРП-тата и да похарчите над 1 млрд за нещо без никакъв икономически ефект, по-добре създайте публично дружество с тези пари, което директно да влезе в конкуренция със съществуващите дружества, това ще доведе до реално демонополизиране на пазара

11

GT

преди 6 години

Ама разбира се, че трябва да се националиризат ЕРП-тата. Иначе как ще пускаме ток без пари на манговците преди избори!

10

ни са знай

преди 6 години

Кои са тези ненормалницици, които се опитват отново да поправят имиджа на този ПУДЕЛ?

9

Анонимен

преди 6 години

Нагъл лъжец!Кой ти вярва,бе?Пепел в очите на хората,докато се размият нещата.

8

Анонимен

преди 6 години

Пак ще пускаме дискотеката, два часа с ток, два без като едно време. Държавно управление = безхаберно управление с колективна безотговорност. Напред към социализма, чрез национализация!

7

hm

преди 6 години

До Анонимен"не продавайте ток от АЕЦ-а на тая пазаршишка пръдла"А като спре тока на 2 милиона души? Искаш ли да ти спреме тока за 1-2 месеца?

6

Бай Иван

преди 6 години

И защо да купуваме ЕРП-тата. Да точите и после да ги продадете на безценица, или да ги оздравите, да набутате държавни пари в модернизация и др. глупости и да ги продадете.Гинка е избрана с цел да се разсмърди около нея и да се вдигне пушилка, но каква е идеята....

5

Анонимен

преди 6 години

Нинова да стане премиер ! - трябва обаче да дойдат китайските работници да живеят тук 10години за да вземат БГ гражданство и да гласуват за нея и тогава може и да стане.Сега просто няма кой да я избере.

4

Armon

преди 6 години

Ahaaaaa...iznasilvate bg businesladys?!...bg velik voinik...?!

3

хахаха

преди 6 години

хахаха сидеров *** .......си

2

Анонимен

преди 6 години

Oсъдете Костов не продавайте ток от АЕЦ-а на тая пазаршишка пръдла и купете от Гинка енергитиката за 1 лев както Костов продаваше като от магазин за 1 лев на чехи и евреи.