148

Анонимен

преди 6 години

"Борисов пак дрънна на Бабиш за Инерком..."---Абе, Златко, абе, златен! Откъде го измисли т'ва "дрънна", бе ... нЕма такава дума в тълковния и другите речници. Виж, навремето като деца ползвахме идиома "(ще те) "ДРЪННА ПО ГЛАВАТА", ама това си беше на детски уличен жаргон.

147

*/*

преди 6 години

Новото чешко правителство не получи вот на доверие от парламента днес, предаде "Блумбърг". Гласуването завърши с резултат 117 гласа "против" срещу 78 гласа "за". Резултатът бе очакван.....И като какъв се явява тоя пич по сделката?Утре като си замине с кой и за какво е преговаряно?

146

иван

преди 6 години

Банките са руско-грузинска офшорка и Първа инвестиционна на Цеко Минев , зад Гинка е Христо ковачки , а далаверата е заформена в сараите .

145

Анонимен

преди 6 години

Схемата е елементарна. Банките финанират сделката и плащат на чехите, подставеното лице прехвърля дяловете на офшорните фирми, които са гарантирали заемите. Офшорките изплащат банковия заем. Енергото ще бъде собственост на офшорни фирми.

144

Анонимен

преди 6 години

Явно този Главун ще доуреди сделката, вместо да я спре.

143

Анонимен

преди 6 години

Истамбулската конвенция ,третият пол ,джендъризма в интерес на България . ГЕРБ мисли за вас !

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен БКП- ГЕРБ са доказани мизерници . Всеки ден .Опоскват България ежечасно . Жалко че не бе направена лустрация .

141

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Турски поток, АЕЦ Аккую, затварянето на нефтопровода , в иинтерес на България . Затворените 420 Български училища,50 болници ,ПОСТРОЕНИТот ГЕРБ Е 430 ДЖАМИИ ,в интерес на Б/я.Въоръжаването на ИДИЛ ,в интерес на Б/я . Най -високата смъртност в света ,в интерес на.Б/я. Носенето на ибр..ика на Ердоган ,в интерес на Б/я .Ограбването на КТБ ,в интерес на Б/я .Ограбването на здравните вноски ,в интерес на Б/Я .Тегленето на 26 милиарда заеми и потънали на Бахамските острови ...???

140

ИЗБОРИ!

преди 6 години

Вече никой не вярва на Мутрата. Дано скоро да има избори и да го пометем, наедно с Цветанов, Добрев, Цецка и т.н. . С две думи цялата крадлива герберска ***! И дано СДС се възстанови дотогава!

139

Анонимен

преди 6 години

БКП-БСП са доказани мизерници. Чудят се как да опропастят България. Голяма грешка е че не беше направена лустрация.

138

Анонимен

преди 6 години

Бойко е добър политик. Той защитава интересите на България и работи за напредъка и. Затова продажните *** се чудят каква клевета да измислят за него и правителството му. За щастие, те дрънкат само глупости и се излагат още повече!

137

Анонимен

преди 6 години

В голям филм се вкара.

136

-----------

преди 6 години

да си купил бе боико,кво сега ревеш.видя,че не искат на теб да го дадат.като подаряваше с дянков де що може сега искаш квота.браво на гинка,че успя едно дружество да върне в българия.

135

Анонимен

преди 6 години

...но всичко е точно... защото снощи лапнах ЧЕЗ.

134

Анонимен

преди 6 години

Сделката може да се развали по няколко начина,има законно основание за това.Или да развалят сделката или до една седмица да прехвълят публично 51% дял на държавата.Така ще се спасят от поредния гаф.

133

Анонимен

преди 6 години

ББ се н..ра тотално!!!

132

Анонимен

преди 6 години

ФИРМИТЕ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ НА ГИНКА И СЕСТРА И!....... 

131

Анонимен

преди 6 години

Корупция в България но всичко е точно Застреляни полит конкуренти но всичко е точно послушни медии но всичко е точно .. ЗАЩОТО ВЕЧЕ КУПИХ ЧЕЗ ЧЕЗ ЧЕЗ ЧЕЗ

130

Анонимен

преди 6 години

``Тези хора са и политици и бизнесмени. Това не може да се случи без участието на българското правителство! Този начин на правене на сделката. Включително и гаранциите за сделката, които дават и Банката за развитие, и Булбанк, и Първа инвестиционна.````Дали има корупция в тази сделка? Ами тя така е замислена.``

129

Анонимен

преди 6 години

``Сделката е изключително вредна и опасна за България. Тя ще доведе или до повишаване на цените на електроенергията, тъй като няма откъде дружеството да намери приходи, за да си изплаща кредитите, или до невръщане на задълженията на институциите, които са кредитирали сделката.````........на някои хора очевидно им трябва кеш. Някои хора искаха да го присвоят този кеш, или да го използват за някои цели.Тези хора са и политици и бизнесмени. Това не може да се случи без участието на българското п