15

Анонимен

преди 6 години

Заедно стази помощ да си приберат и "бежанците" от България,че ни писна да ги хрантутум в центровете за настаняване.Да си заминават да подобряват държавите си.Достатъчно са висяли на гърба на българския данъкоплатец.

14

анонимен

преди 6 години

бьлгарите скачат от балконите и се бесят по асмите нямаме зьби в устатате ще дават помощ на арабския свят малко ли давахме 50 години строяхмеи изучихме младежите им и накрая демократите сьдиха т живков за помощтада дава които е рушил категорично против

13

ined

преди 6 години

Представителите на опозицията изразиха радостта си от новината с youtube com/watch?v=uueQbsl01Kg

12

Анонимен

преди 6 години

Бравос....... сигурно това ще са патрони и ракети за "умерените опозиционери"......храна и лекарства за бандитите.....цигари за талибаните.......бравос...............никога не съм предполагал, че моята държава, 75 години след подкрепата ни за фашистите ще продължава да върши такива отвратителни неща!

11

Данс

преди 6 години

Ей не знаех че сме били такива патрони бре???Раздаваме милиони все едно фесералния резерв се намира в софето

10

Анонимен

преди 6 години

Турция е страната, която е най-големият дарител като пропорция на БВП'то си. Плюс това храни над 4 милиона емигранти на собствена територия. Европейска българия, член на европейския съюз хленчи за някакви си мизерни 780 хиляди лева! С тези пари човек не може да си купи дори една свястна кола бе, мизерници!

9

мъка

преди 6 години

аман от хрантутници-ислямисти,гади ми се чак

8

Анонимен

преди 6 години

Как не ги е срам тия. Дайте хуманитарна помощ на българските пенсионери и инвалиди. Явно България продава оръжие в тези страни щом ще им дава помощи

7

Анонимен

преди 6 години

Значи Драшков и Син пак са спечелили конкурса за оръжи...... ааа хуманитарна помощ :)

6

вижте им БВП

преди 6 години

Опростихме 2 милиарда долара на Ирак ,а те вече са по богати от нас,не ви ли е срам поне малко бе крадливи политици!?

5

Смешник

преди 6 години

2к се губят или нещо не мога смятам

4

Анонимен

преди 6 години

Да се подчертае ние давама пари там ,където ни наредят началниците!Иначе има по-закъсали държави,и неполучаващи почти нищо,полувината Африка гладува!В Афганистан има мюселмански фондове за над130 млрд. долари за развитие и помощи!В Йемен Саудитска Арабия и ОАЕ ,разрушиха държавата сега нека пращат помощи за възстановяване!

3

Анонимен

преди 6 години

На гладния и беден български народ кй ще даде??? Робовладелците които изгониха работното население ли? Или политиците които унищожават и малкото остана ли читави българи.

2

Циник

преди 6 години

Богата работа ей!Ще дадем на Афганистан помощ - та тарамбуките - да не скучаят докато дойде време да приберат новата макова реколта!А вчера и завчера - пускахте статии за събиране на помощи за болни български дечица.Мда!

1

анонимна

преди 6 години

Защо българските политици ще дават пари да подобряват условията на живот на държави като Ирак, Сирия, Афганистан и Йемен? Кога тези страни са дали нещо на България? Не можеха ли да вдигнат мин. заплата от 520 на 750 лева? Депутатите, иначе си гласуваха увеличение на техните заплати и замазват очите на народа с ,,Истанбулската конвенция". Да бяха купили поне 1 работещ снегорин или да заделят 40 лева за всички пенсионери за Великден. Накрая за българина пари пак няма,ама за други каузи все намират