16

Анонимен

преди 6 години

Жалките меки китки от Запада се състезават как да обиждат повече Русия, какви имена да дават на студената зима. Когато след 50 години климатът се обърне и Сибир стане земя, не само годна за живеене, а и привлекателна, друга песен ще запеят! Студът закалява хората физически и dуховно, сибиряците смазаха хитлеристите при Сталинград! Вечна слава на Червената армия!

15

JJIvanov от BG

преди 6 години

Времето в БЪлгария в момента подава НАвън излезте имаме ВЕЛИКОЛЕПЕН ИСТИНСКИ ЗИМЕН СЛЪНЧЕВ ДЕН.САмо за ски и разходки..

14

тренират на живо

преди 6 години

Вижда се ясно сканиране на мъже за проверка дължина на полов орган..имали са проблеми на други планети с отмъстители.След като ги убили ..отмъстителите ги намерили веднага и ги исушили..

13

JJIvanov декодировка

преди 6 години

На филма показван в този анализ има предупреждение"С ТАЗИ ТЕХНИКА МОЖЕМ ДА ЗАМРАЗИМ Огромни региони от АЛяска до МАроко ..НАй много до минус 155 градуса преко сили..Вероятно всички автомобили щЕ ГИ ЗАМРАЗИМ.АКО Умрат двукраките с къси *** няма д а има кой да ги карат след като отмразим повърхноста..""

12

сибиряци на гости

преди 6 години

Тази нощ имаме проблеми с проникващи бели създания от Сибир..За справяне ползвах отопление .Първо проникнаха в банята на втория етаж облъчват истудяват чакат да ми замразят всичко..Проникнаха в механата замразиха ми чешмата..ОПитаха се да ми замразят домашната любимка..

11

Облъчват Europa

преди 6 години

Пълна забрана за всички нови автомобили и тези с инсталирани бели радиоактивни скенери вместо доказано безвредни традиционни фарове..Само един с halogen /халогенни скенери уврежда за 1000 км повече от американските бомби паднали над дрезденОБлъчили са Звяра от Истока преди месец и имаме проблеми..Искат пълна ликвидация на опасни създания с огнени очи движещи се

10

Майтапчия

преди 6 години

Лош Путин,лош!Заради кяра на Газпром ще ни умори от студ!Вече всички станахме *** и хич не носим на мраз....

9

Анонимен

преди 6 години

От Щата Аляска пращат студ на Русия. Съюзниците от Европа ще търпят.

8

шматка

преди 6 години

Путин е включил руския хаарп в Сибир и прави мръсно на ЕС.

7

Соросчук

преди 6 години

Искам тези бури снежни да не свършват никога само така не.рите и ара.ите ще изм.ът в Европа!

6

Анонимен

преди 6 години

ако времето е хубаво е трагедия, ако пък е като сегашното пак е трагедия - само дето времето си е такова каквото е било и през други години, ама хората са били нормални и не са се впечатлявали - ха ха по скоро журналистите

5

Анонимен

преди 6 години

Ако ви е студено, това е от глобалното затопляне. Ако продължи така глобално да се затопля и ледников период може да настъпи.

4

Анонимен

преди 6 години

10 см сняг в Англия и вече лошо им става,а какво да кажем ние.

3

Анонимен

преди 6 години

С други думи пак Русия им е виновна, защото нарочно пуска студени въздушни маси от Сибир.

2

Анонимен

преди 6 години

С други думи им студено, ами да му наложат санкции на звяра и веднага да спрат да купуват газ да затапят и северните потоци.

1

Анонимен

преди 6 години

Добре, че г-н Путин е милостив.