50

dorichela

преди 16 години

Разбих се от смях,в офиса чак ме гледат странно :)

49

Em4o

преди 16 години

Evala Krasitta, men me izkefi kak si q izbarala statiqta. Na koito mu e ploska i prosta da razgarne ikonomi4eskite i politi4eski stranici na v-k Kapital.

48

Atina

преди 16 години

Като ти гледам личното заглавие, драги 0101....., би следвало да подскачаш от радост - след като определяш статията като "плоска" значи си намерил 100% родственост.

47

silviq

преди 16 години

napisano v stil osobeno dostupen za masite

46

Ray

преди 16 години

Това не е хумор, това е простотия...

45

nqkoi si

преди 16 години

От: RayИ това ми било журналист! Не, че съм фен на Буш, ама с този махленски стил на изразяване, можеш да впечатлиш единствено някой осмокласник, драга Краситта...breiii mnogo kritici se navudihte be! Kato ne ti haresva statiqta si cheti v.Duma ili Shok tam neshtata sa po seriozni....

44

кретен

преди 16 години

Статията е в раздел "ИЗВЪН РЕЛСИ" то е очеИЗвадно че горенаписаното е хумор. :) Тези които критикуват май са оперирани от чувство за хумор .... ууу много сте зле бре хора.Като ви се четат сериозни статии ами четете си техническа литература там сухотата е на висота за вашите изисквания.

43

Ray

преди 16 години

И това ми било журналист! Не, че съм фен на Буш, ама с този махленски стил на изразяване, можеш да впечатлиш единствено някой осмокласник, драга Краситта...

42

pippa

преди 16 години

mnogo dvuizmerno chetivo, pravi te plosak, nqkaksi

41

Екимка

преди 16 години

Харесва ми статията! *** кво от това! Кучето си лае, керванът - знаете какво прави...Навремето уче в Езиковата в Кюстендил... И се хранех на стол - сещайте се за кви помии ставаше дума... Дойде една французойка да ни учи на реч и слово, на нея и опънаха бела покривка и и сервираха печено пиле!!! Тя похвали училищната кухня! Бравос!Ако има още некой *** за облизване - пращайте го в БГ!

40

P.NENKIN

преди 16 години

strahotna statia. tochno ste opisali situaciata.

39

филолога

преди 16 години

Важното е да намираме кусури, нали? Важното е да се поизхрачим, така, по български, както прави половината пасмина, дето 'оди по улиците...И когато не може да се хванем за стила и темата на статията (предимно щото ни прелива супер интелегентния мозък), ше се лепнем за чистотата на българския език...ако пък са малко българските критикари, ще се появи и някопй чак от САЩ...Което пък за пореден път доказва, че българските *** си смърдят дори и в американските ***. ***, критикарчета!п.п. Красита, отново супер статия! Благодаря :-)

38

James Bolivar diGriz

преди 16 години

kudos

37

преди 16 години

краси, чета те от зимата и страшно много ми харесват нещата, които пишеш! винаги се смея от сърце - продължавай в същия дух! успех!!!

36

Justtin

преди 16 години

До всички 'критикари'Не мога да разбера, защо се опитвате да критикувате човека, а не написаното. Един от 'критиците' не каза защо не харесва статията или стила...но критикуват...Имаш възможност да си кажеш мнението, ами кажи си го както трябва, за да бъдеш взет под внимание...иначе не се получава и никой не те слуша. Ставаш смешен, жалък и дори си безинтересен...Айде сиктер

35

жижита

преди 16 години

Свежа глътка цветист и остроумен хумор в тъй хумористичния делник. С радост очакваме парламента да приеме молбата на БиБиТо за неработнически понеделник, щото ми се ще да зърна Буш и да му стисна здраво ръката , за дето е такъв пич ! Евала , Краситта !

34

Малини

преди 16 години

Страхотно удоволствие ми доставя четенето на Вашите неща.Всеки път с нетърпение очаквам да видя следващото и страшно много се смея.Браво!Продължавайте в същия дух!

33

Miro

преди 16 години

*** *** беше тва.

32

silvia pesheva

преди 16 години

Красита, смях се от сърце. Смислено, свежо, готино, вярно!Притеснявам се за уругвайския министър на горите. И за работната седмица. Не моята, щото не работя. Принципно. Браво, Краси!

31

Zombayo

преди 16 години

Направо е велико! Смях се от все сърце на написаното. Невероятен стил и ирония. :-))))))