7

Dedo

преди 6 години

До до мечтателИсторията е доказала, че големи промени идват след големи катаклизми. За да стане това, което казваш съм убеден, че цивилизацията каквато я знаем днес трябва да бъде изпепелена.

6

Анонимен

преди 6 години

Пак ли хомосексболеста ни е отправна точка?

5

Анонимен

преди 6 години

До МечтателНе може да стане за съжаление. На САЩ му трябват врагове за да съществува. Винаги САЩ ще съботират мира.

4

Анонимен

преди 6 години

И ЕС и британците са досадни циркаджии и марионетки на САЩ.

3

Ризван

преди 6 години

Забравяме за Ганди и неговия начин на протест! Само по неговия начин на изразяване на недоволство се стига до положителни резултати! Но наистина трябва обединение!

2

Анонимен

преди 6 години

И на мен баце ми е мечта това. Но всичко трябва да е доброволно, защото е доказано от историята, че насила такива неща не просъществуват дълго. Но лично аз смятам, че това е неизбежно в необозримото бъдеще. Просто хората трябва да разберат, че няма бъдеще за човечеството, ако няма обединение и малко по-твърда политика към утайките.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2018/02/28/brexit-nablijava-evropeici-stavat-britanci.369319

1

Мечтател

преди 6 години

Що ли не се организираме всички хора, да се ентусиазираме, и да си направим една единствена държава, включваща Европа, САЩ, Канада, а защо не и още приятели като Япония и Южна Корея?!Държава без граници и без вражди; с единно правителство и политика; държава на свободни, дръзки и богати хора!Държава - майка на повече от един милиард свободни граждани; с богатство и сила равна на две трети от световните!Това ми е мечтата!