20

Подкрепям

преди 6 години

Добро решение срещу невалидните гласове.

19

Анонимен

преди 6 години

А кой ще плаща стрийминга и няма ли да е в разрез с тайната на вота :DТози Марешки е тотална фира

18

Идеалист

преди 6 години

Какво може да измисли една варненска мутра?

17

Анонимен

преди 6 години

Цялата избиранелна система е така направена, че отиват много пари по едни избори. Според мен трябва да се намалят хората в изборната секция.

16

Анонимен

преди 6 години

"Освен това става ясно, че това нововъведение не се отнася до местния вот, защото се предвижда гласуването и броенето да се гледат на живо през сайтовете на районните избирателни комисии (РИК)."Сега ще дадат една камара пари за разработване на системата за стрийминг. Също след това ще дават пари и за хора гледащи сайтовете.

15

Спиро Спирта

преди 6 години

До и герб - в каналакави 127 години бе , БСП съществува от 1990. Никаква наследница не е нито на БКП нито на партията основана от Дядото. Когато депутатите милионери от БСП си дадт богатството на бедните и заживеят като работещи хора от средната трудова класа тогава ще ги призная. А ти им се радва че ти дигат помощите от 35 ан 70 лв, докат си гушат дебелите заплти от по 5 бона в парлмента.

14

annybody

преди 6 години

В необятната ни Родина има над двеста бивши и настоящи партии, колко ще се нароят и колко ще се отлюспят до следващите избори не е ясно - всички ли трябва да си имат представители в изборните комисии? Та техният електорат е колкото броя на вождчетата им!

13

Анонимен

преди 6 години

да бъде монтирана камера за видео наблюдение във всяка избирателна секция, която да излъчва на живо на сайтовете на РИК..........а бе направо съкратете комисиите и поставете по един кашон на входа на всяко у-ще. кой как мине ще пуска,ако пропуснем , ще пращаме бюлетините по децата в понеделник. и без това после ще си делкате местата. май .ната и на тайната на вота. таен е само начина, по който си пишете бройката.

12

Анонимен

преди 6 години

бсп умря

11

Анонимен

преди 6 години

До и герб - в каналаБСП Е ОТДАВНА УМРЯЛА, ПРОСТО ОЩЕ НЕ Е ПОГРЕБАНА

10

Анонимен

преди 6 години

До СЛЕД КТБ И ЧЕЗКТБ Е ЗА ЗАТВОРА, А ЧЕЗ Е ЧЕСТНА СДЕЛКА

9

Анонимен

преди 6 години

КОЙТО ДРУГИМУ ГРОБ КОПАЕ - САМ ПАДА ВЪТРЕ.

8

СЛЕД КТБ И ЧЕЗ

преди 6 години

ЗО МИЛИАРДА ИСКАЛ БАЙ ...АПЕТИТЪТ ИДВА С ЯДЕНЕТО.

7

Анонимен

преди 6 години

Тия дни Бойко Борисов бе на откриването на третия инвестиционен форум на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕВРБ) за Западните Балкани в Лондон."Балканите ще станат рай до 10 -15 години ,но за това са нужни 30 млрд евро"заявява Борисов . Интересен факт за всички българи :2020 година (след 2 години) ВСИЧКИ ,ВСИЧКИ ПРОГРАМИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СПИРАТ .А ПОЗНАЙТЕ ЗА КВО СА НА БАТКО НАИСТИНА 30 МЛРД ЕВРО?БАНКИТЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО

6

Анонимен

преди 6 години

Няма беден гербАр. Всичките угоени като насмукали се с кръв въшки.

5

Анонимен

преди 6 години

Тия дни Бойко Борисов бе на откриването на третия инвестиционен форум на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕВРБ) за Западните Балкани в Лондон."Балканите ще станат рай до 10 -15 години ,но за това са нужни 30 млрд евро"заявява Борисов . Интересен факт за всички българи :2020 година (след 2 години) ВСИЧКИ ,ВСИЧКИ ПРОГРАМИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СПИРАТ .А ПОЗНАЙТЕ ЗА КВО СА НА БАТКО НАИСТИНА 30 МЛРД ЕВРО?БАНКИТЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОБРАТНОПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/02/28/dobrev-pak-ministyr-ne-a-i-petkova-moje-da-ostane.369285#comment-newest

4

и герб - в канала

преди 6 години

Много мераклии за некролог на БСП се изтекоха в канализацията за тези 127 години, а тя все жива.

3

Анонимен

преди 6 години

Руската фарма-мафия ще даде парите за камерите

2

Анонимен

преди 6 години

всяка партия на портрет, бсп на некролог

1

Анонимен

преди 6 години

БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ХУБАВИТЕ ИНИЦИАТИВИ ПО ВРЕМЕ НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО! ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГЕОБЛОКИРАНЕТО И РАЗВИВАНЕ НА ЦИФРОВАТА ИКОНОМИКА. БСП СА МИНАЛО - УРОДЛИВИ ФОСИЛИЗИРАНИ БЕЗМОЗЪЧНИ ПРОДУКТИ НА ЕДНА МЪРТВА СИСТЕМА.