43

анонимен

преди 6 години

успех на детето родителите и учителите

42

opetkov

преди 6 години

До Анонимен Явно ти не си един от защитилите, особено по правопис.

41

йово балканжи

преди 6 години

тези дечица печелят, за разлика от техните батковци/чичовци , лели/каки, които изхар-чиха много държавни пари в Корея на зимната олимпиада, но медал не донесоха, а ръко-водителите им барабар с министъра ходиха на екскурзия с пари на данъкоплатеца. Детенце, като пораснеш си намери хубава родина, България не е.Виждаш, никой не тиказа браво.

40

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Мартин, ама да внушиш на 6 г. дете че е гениално, новия Айнщайн, щото са го научили да събира и изважда до 10 и можеш да му купиш медал, ми се вижда не особено гениално, по- скоро комплексарщина. Какви задачи за 3 клас решава, като не знае таблицата? В момента в първи клас ги учат да събират и вадят до 100.

39

Анонимен

преди 6 години

Дете-индиго.Все повече такива ще има вече.

38

Пич

преди 6 години

"талантлив мисля че съм. Много талантлив"Гледах интервюто с това дете, и за съжаление повечето му реплики бяха като тази горната. Очевидно става въпрос за болни амбиции на родителите, не видях някаква изключителна гениалност. Затрудни се да сметне 5x4, и се ядоса когато журналистката се опитваше да му помогне. Детето изглеждаше изтощено с кръгове под очите и имаше явни заченки на мегаломания. Майката беше изрусена клявка, която явно се опитва да лансира версията за "гениалност" за някой лев.

37

Анонимен

преди 6 години

Да, родителите са страшни комплексари, с не особени умствени възможности, но за това пък- нагли, безпардонни, с огромно самочувствие, пробиват път с подлизурство и наглост. Тоя Кокорчо далеч ще стигне, помнете ми думата. Не с математика, не. Той и Боко не е математик, нали.

36

Анонимен

преди 6 години

Живота е бягане на дълги разстояния вие се радвате на първите 100метра.. Дай видим колко от тези шампиони са защитили доктурантура ..

35

Браво!

преди 6 години

Браво на детето! Още повече успехи зя в бъдеще.

34

Анонимен

преди 6 години

Горкото дете

33

Анонимен

преди 6 години

Има много по- трудни български състезания и децата спечелили ги не получават никакво внимание.48 българчета отидоха в Банкок - 47 с медали се върнахаБългарска пародия

32

Анонимен

преди 6 години

Аз виждам родители комплексари , които не са успяли и искат да успеят , чрез детето си .. Сметките винаги излизат криви..От толкова шампиони по математика , не може да запълните бройките на СУ по-математика и физика.. Тези деца отиват на запад Англия и САЩ за да се провалят не стават учени , а да смятат парите на банкерите..

31

Анонимен

преди 6 години

Той и Кокорчо местеше предмети с поглед и хакваше сайта на Майкрософт...ама само във филма.

30

Анонимен

преди 6 години

Ние наистина вярваме, че той има изключителна дарба и изключителни умения, казва и бащата на момчето Цветомир Матов.Моето гардже най-убаво...Особено ако му платя двайсетина хиляди да се закичи със златен медал...

29

Анонимен

преди 6 години

В ранна възраст каквото и обучение да правят , в каквито и елитни детски градини и училища да ги записват , всичко се променя през пубертета.. Затова го давайте по-нормално..

28

СатаНАТО

преди 6 години

Знам го тоа Мартинчо....

27

Анонимен

преди 6 години

Я стига избивайте комплекси с малките деца ,

26

Има и други

преди 6 години

Има и други умни деца на същата възраст, друг е въпроса кой какъв шанс има. Желая му успех, но и да стъпва на земята. Иначе ...

25

Анонимен

преди 6 години

Абе само на мен ли ми прилича на Кокорчо от Съседите???

24

Krom

преди 6 години

И скромен .... скромен мисля, че съм. Много скромен :-) Инак, успех на малкия. Ако го носи. Математиката, особено по екстравагантните и течения е наука на бъдещето.