10

На семейни начала

преди 6 години

До препатилата жена /9/И защо си мислите госпожо, че брака като институция може да задържи някого с вас , ако той не желае това?! Супер глупава идея. Ако ми е омръзнала една жена някакъв си подпис едва ли ще ме задържи при нея при някакви обстоятелства. Колкото до децата, когато те са признати, с или без брак имат същите права и издръжка. Ако двама човека се обичат и уважават подпис не е нужен - само разбиране и толерантност.

9

Препатила жена

преди 6 години

Брака е низ от компромиси. За това вече и повечето мъже не щат да се женят, защото като им писне "приятелката" й бият шута и айде следващата и така докато не станат на 60. Само свестните мъже предлагат брак и създават семейства. Отворковците искат безотговорни връзки "на семейни начала" и вратичка, за да избягат като им писне. Без отговорности, без издръжка за деца при раздяла... кеф. Страшното е, че много жени склоняват на това и после реват. Не се заробвайте в такова нещо от страх от самотата!

8

Ужас

преди 6 години

Значи опциите ми са да живея в ежедневен кошмар или да умра сам... Нямам ли други опции???... Ужас!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Аз затова не се женя - пари на вятъра а после и за адвокат

6

Анонимен

преди 6 години

Ако трябваше да бъдеш с една жена и един мъж и да не бяха разрешени разводите!? Тогава щяха да разрешат извън брачните връзки. Макар че днес никой не е против тях. Хората вече не се впечатляват от това. Приемат го съвсем в реда на нещата. Защото е масово явление,очевидно.

5

Анонимен

преди 6 години

На 40 година. пак ще сключат брак, но вече много стабилни ще са. Нали се сещаш да си в брак на 20 годинии на 40 години. Това си улегнал мъдър човек житейски изпитан във времето. А и са били в брак знаят, какво не трябва да бъде в следващия, че компромиса най-вече със себе си е подобрение на цялостното състояние и на двамата. Знаят, че комуникацията и разговора са от съществено значение и за най-малките и не значими неща. На човек му е отредено да бъде, толкова пъти с друг човек, колкото желае.

4

Батко

преди 6 години

Чисто бельо и мръсен секс - това е всичко за здрав брак

3

Анонимен

преди 6 години

Тогава след щастлив брак половината ми приятели се разведоха ожениха се на 20 на 40 чао що за бракове са не знам *** маи само зарад децата са

2

Анонимен

преди 6 години

Спаааааасявааа меееее сееее!

1

Не сме само двама

преди 6 години

"Прощавайте неперфектността" -хубав съвет. Аз и брачната ми половинка взаимно ще си простим един на друг това, че не сме перфектни.Тъщата и свекървата обаче не прощават! В нашенските бракове не са двама, а четирима - той, тя и майките им! :))