19

Така ли ?

преди 6 години

До АнонименНеграмотнико, 7 дневен срок имаш, за да върнеш намерената вещ, ако не знаеш на кого е, тогава се предава в структура на МВР!

18

Анонимен

преди 6 години

аз съм връщала намерено портмоне, и на мен са ми връщали, не са се свършили добрите хора.

17

До Друг един

преди 6 години

Просто си попаднал на лош човек. Аз преди време си бях загубил портфейла. С малко пари, но много документи. Когато в края на деня се прибрах вкъщи, намерих бележка на вратата оставена от човека, който го е намерил. Служител на МВнР беше.

16

Друг един

преди 6 години

И аз я свърших тази ралота. В портмонето имаше лична карта, шофьорска книжка, дебитна карта, някакви монети... Отидох чак на адреса, онази пепелянка разгърна портмонето и се нахвърли срещу мен, че вътре трябвало да има и стотина лева. Никога повече! Подритвам и си отминавам.

15

Анонимен

преди 6 години

бах мааму до къде я докарахме !едно време ни учеха да не пипаме нищо чуждо, да помагаме на възрастните и да сме честни.и повечето бяхме такива.а сега ще кажеш че живеем в друг свят.а аз не съм стар, на 40г съм

14

Анонимен

преди 6 години

бах мааму до къде я докарахме !

13

Ами да

преди 6 години

Хубава история предвид, че човещината и добрината по често са дефицит, на мен са ми се случвали подобни истории при които има много радост и благодарност....определено е приятно!

12

Хер Флик от ГЕСТАПО

преди 6 години

До Цв. Цв. Да не мислиш че не знае. Само будалите се излагат като кифладжии.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13:Бай Тошовите 2 лева се равняват на сегашни 0.2 стотинки след деноминацията 1997ма, така че сравнението е неадекватно. За това пък по Бай Тошово със заплата 100 лева 2 лева пак са 20 лева сегашни. Разликата е че преди всички са били със 100те лева, а сега който иска е свободен и повече да изкарва.

10

Анонимен

преди 6 години

Тези 20 лева са равни на бай Тошовите 2 лева. С 2 лева по бай Тошово време можеше да си купите 4 кутии цигари. Сега с 20 лева си купувате пак 4 кутии цигари. Колко е инфлацията дами господа другарки и другари може ли някой да изчисли?

9

Анонимен

преди 6 години

Алооооо, полицаяяя, защо лично си го занесъл на бабата!!!! Има ред в тая държава...В МВР-то се дава! И ся ко праим.....издънка

8

Анонимен

преди 6 години

Някои полицаи, освен всичко друго, са и хора, и някои са по-хора от други.

7

Цв. Цв.

преди 6 години

Е смее ли да не ги върне? В суперите има камери, ако дойде бабето да си ги търси веднага щяха да разберат кой ги е гепил.

6

Анонимен

преди 6 години

Невероятно! Да им вдигнат с 50 процента заплатата.

5

Професор

преди 6 години

В Кауфланд е друго. Там се чувствам европеец. Гордо крача като клиент. Пък през лятото в голямата жега стоя два часа заради климатика. Хладно е и приятно.

4

Професор

преди 6 години

Какво ми цъкате минуси бе? Аз ако съм взимам 20 те лева и право в Кауфланд да си купя бутилка водка. Ако имам късмет мога да си открадна бурканче с кисели краставички. С останалите пари 2-3 кренвирша и вечерта сядам на масата и започвам да работя.

3

Анонимен

преди 6 години

20 лв. за някои са 1 кафе и цигарите, но и аз с толкова живея на седмица, като освен храната трябва да купя и прах за пране,и паста за зъби...такива ми ти дреболии....та за хора,които държавата ги няма за нищо, 20 лв. са си нещо ! браво на момчето,дето си е направило труда да я издири, браво и на нея, че е показала благодарност.

2

Анонимен

преди 6 години

Браво момче!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Офффф боже. Това замазване на очите заради множеството разкрити "самоубийства" ли е?