40

Анонимен

преди 6 години

Чичо Ваньо, ако след месец-два кажеш друго ще висиш на жиците!

39

(-_-)

преди 6 години

До Анонимен 30:Koи са тия чешки сайтове ? Я, дай някои насоки да прочетем;)

38

и акодойде някой рус

преди 6 години

руско-грузински банкер- тогава- все в порядке за ритащите?

37

чичо Гошо

преди 6 години

До Solar PowerСоларче,Пауарче,самото ти име те издава.Ти си едно гербаво соларно волтаиче отворило уста като хипопотам!Дано се задавите *** такива!

36

асен

преди 6 години

УниКредит е италианска банка , а Първа инвестиционна на Цеко Минев и Мутафчиев.

35

Анонимен

преди 6 години

Добре Solar ПОВЯРВАХТИ, а ако тази българска "фирма" е на тези които разграбиха държавата през последните 30 години пак ли да се радваме и да се навеждаме да на оправят за пореден път, наштИ хора

34

Гнусно

преди 6 години

по-гнусното от самата сделка е, че има още хора, на които герб ако им подаде фекал, ще го оближат и ще ни убеждават, че е шоколадова пръчица и че сме много ***, ако не го ближем и ние. Разбираемо е, ако тези хора са финасвово зависими от герб, но ако не са, бъдещето ни изглежда страшно

33

ами

преди 6 години

Коя е Гина,че да й дадат милиони евро?????????????????Как и защо и КОЙ???

32

пери

преди 6 години

Аз още се чудя защо КЕВР вече няма Д отпред. Вече не е държавна ли? Що тъй?

31

Solar Power

преди 6 години

До АнонименЧетеш много глупости. Както и такива като кацането на луната,че е снимано в Сахара.Облегни се на логиката и се отърси от вижданията на соца. Просто приеми,че някои българи са по умни и по успешни в бизнеса и аз се радвам,че БЪЛГАРСКА фирма купува БЪЛГАРСКИ активи и печалбата ще се инвестрира в БЪЛГАРИЯ вместо Чехия. Ама важното е всички да си правите пр акции особено тази Корнелия,че и президента.

30

Анонимен

преди 6 години

Жеко не само на тока но и на водата, наз и водата на опънаха тая година с 30% нагоре

29

Дядо130

преди 6 години

Не са ви натиснали... скоро ще пеете друга песен както става обикновенно!

28

Анонимен

преди 6 години

Четете чешките сайтове - зад Гинка Върбакова и кухата й фирма ИНЕРКОМ, стоят лично премиерът на България Бойко Борисов, любовницата му Цветелина Бориславова и семейният им приятел Делян Пеевски.

27

ГЕРБ - СИК - ТИМ

преди 6 години

Според lidovky на Надзорния съвет на ЧЕЗ е предоставена информация, че две български банки - УниКредит Булбанк и Първа инвестиционна банка финансират съответно със 180 милиона евро и 80 милиона евро сделката. Българската банка за развитие е поела ангажимент за рефинансиране на съществуващи вече задължения от 65 млн. евро към Европейската банка за възстановяване и развитие. Компанията купувач Инерком участвала със собствени средства в размер на 20 млн. евро.

26

Бай Миле

преди 6 години

Да попитам само - до кога ще надуват изкуствено сметките за януари и февруари??????????????????????????

25

Циник

преди 6 години

И най-кухият сеpceмин ще си зададе въпросчето , кой изсипа на стрина Гина със скромната жилетчица, и черните сенки под очите - един самосвал с пари !Все още никъде не съм прочел КОЯ Е ТАЗИ УВАЖАВАНА БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ ЗАСТАНАЛА ТВЪРДО ЗАД ПАЗАРДЖИШКОТО ПЛАШИЛО!

24

Анонимен

преди 6 години

Знаем уверенията на КЕВР тока няма да скочи но ще подскочи

23

Мъдураторчету

преди 6 години

До Анонимен 25Първо те изтрих, но после шефа ми каза че обората е важен, и че такива фишеци в този сайт нямат тежест дори да са верни.

22

Krom

преди 6 години

Господин Иван Иванов взе да "обяснява" и да се гъне като червей, защото е независим - разбирай, от него нищо не зависи - орган. И като истински орган, започна да говори за всичко извън темата. А освен това, прозрачна е сделката, като бистър грузински въздух ..или като отлежал грузински коняк? Как е по редно да се каже? Едно е сигурно. Така наречения регулатор не е защитил никога правата на българския потребител, и за напред няма да го направи.

21

Ако ви банват

преди 6 години

Теглите един тор браузър и само сменяте сървара с нов ако ви баннат и пак сте в играта.