28

Анонимен

преди 6 години

Що за суетен безделник трябва да си, за да пишеш само коментари в собствена защита из нета? Салпаров съм го чувал, ама девойчето-актриса - никога. Като видях пста по-долу с нейните "участия", ми стана ясно. В тия бози упорито се пробутваха няколкото нови псевдоактьорчета без капка талант, но що годи прилично изглеждащи. Тъй че ни ясно, госпожице. Не се потете много.

27

ааааа

преди 6 години

Ох леле, 95 % от коментиращите тука сте много просто , дебилни и *** създания!!!!!!

26

сссссс

преди 6 години

До ндаПо-добре си купи речник и тогава коментирай!

25

ании

преди 6 години

До АнонименСмотаняка си ти- кой ти е крив, че си НЕГРАМОТЕН!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Това, че някои хора не ги знаят не е плюене! Човек трябва да свиква, че не винаги всички ще го харесват, а и не може, така че няма смисъл да се седи цял ден в нета да се пише в собствена защита!

23

И аз

преди 6 години

И да плюете и да не плюете по тях, пак няма да се промени факта, че не целия бългрски народ не ги знае и не на всички са антисимпатични. Какво да направим сега?

22

аз

преди 6 години

И да изредите какво закусват пак няма да се промени факта, че не целия бългрски народ ги знае и не на всички са симпатични. Какво да направим сега?

21

Теодор Салпаров

преди 6 години

Теодор Салпаров - най-голямите успехиНосител на Купата и на суперкупата на Русия с Динамо през 2007 г.Бронзов медалист от Световното по волейбол през 2006 г.Бронзов медалист от Световната Купа в Япония през 2007 г.Бронзов медалист от европейското в Турция през 2009 г.Носител на Купата на България с ЦСКА през 2009 г.Двукратен шампион на България с ЦСКА;Сребърен и бронзов медалист от Шампионската лига с Динамо;Златен медал от Шампионската лига със Зенит (Казан) през 2015, 2016, 2017 г.

20

Ралица Паскалева

преди 6 години

Ралица Паскалева - филми:2013 Кантора Митрани2013 Столичани в повече2013 Код червено2014 Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена Заплаха2014 В името на краля 32014 Апокалипсиса Помпей2014 Jarhead 2: Field of Fire2015 Лабиринти на любовта(Лабиринты любви),България,Русия2016 11А2016 Откраднат живот

19

Анонимен

преди 6 години

Не е филм, а сериал. Може да си го свалите от нета. Сериалът го даваха по TV7 преди да я закрият. Това, че не сте чували за сериала е обяснимо. На чалга фенове, няма да се хареса.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Да, може дори да се окаже, че няма такъв филм

17

Анонимен

преди 6 години

тука има някакъв промоутър на въпросния филм "кантора нещо си" аз лично сега разбрах за такъв филм :D

16

някой си

преди 6 години

"Кантора Митрани"?? Абе вие нормални ли сте, какъв е тоя филм? За пръв път го чувам, какви 28 години?

15

Ценител

преди 6 години

Една от актрисите играеща друга главна героиня от "Кантора Митрани" от доста време я гледаме всеки ден в едни реклами за препарати за пране. Ралица Паскалева предпочете да играе в други филми и сериали.

14

Ценител

преди 6 години

Единственият наистина хубав български сериал от последните 28 години е "Кантора Митрани", в който Ралица Паскалева играе една от главните роли и се справи чудесно.

13

не съм фен на волей

преди 6 години

Не знам какъв велик либеро е ама националния отбор на България по волейбол от години е с лузърски манталитет аз вече спрях да гледам тоя спорт. Уж се много добри, много силни и накрая като стигнем полуфинал сме способни да отпаднем и от Кабо Верде...

12

Робота

преди 6 години

До Анонимен 11КОЙ???? и съответно КОЙ ФИЛМ?

11

Анонимен

преди 6 години

Ралица Паскалева е единствената актриса от новото поколение, която харесах, заради сериала "Кантора Митрани". Дано намерят пари да продължат сериала.

10

Анонимен

преди 6 години

Браво

9

нда

преди 6 години

абсолутно за първи път ги чувам и няма да ги запомня :) Да са живи и здрави и много деца да им се народят в мир и любов!