24

Анонимен

преди 6 години

До ГНЕВЕНПий си редовно хапчетата!

23

Кръвожаден веган

преди 6 години

Сега трябва да разработят нов модел, не само от удароустойчива стомана, но и да бъде пясъко и калоустойчив и със собствено захранване от нано-ядрен реактор.

22

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха турили и малко цимент направо бетон към пясъка да е станал!

21

акуд

преди 6 години

е Българи ето за подобни неща ще си останем селяни . и не се сърдете на никой защото хората направили това . сме си ние Българите и нашия селски манталитет. но може и на Ердоган да се сърдите или на Ким Чен Ун

20

Щерю

преди 6 години

"Изработен е от удароустойчива стомана и се захранва със слънчева светлина" - обаче, го натъпкали с пясък...

19

х

преди 6 години

В Германия на всички паркинги има паркавтомати, а в България навсякъде са наслагали едни жълтодрешковци , които със събраните пари едва си покриват заплатата?

18

Болярин

преди 6 години

Влез в Гугъл и виж парк и паркинг на английски как се тълкуват и после кажи колко не си пасва паркомат

17

Do 10

преди 6 години

До Напуснал странатаНе, че не си прав, но точно Вежди да ни даваш за пример...хайде, няма нужда!!

16

Анонимен

преди 6 години

КАЛ И ПЯСЪК СМЕХОТВОРНО!ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО ЛЕПКАВИ НЕЩА :D

15

Киртак

преди 6 години

Българина много мрази да плаща. Това още Буров го е казал. Чака месия да го назначи на работа в държавно или общинско предприятие, без да се изисква квалификация. Да не го карат да работи и да не му държат сметка за цигарапаузите на всеки половин час. Да му дава прилична заплата и да може да си взема неща и за вкъщи. Затова и политиците обещават невъзможни неща. С тези 80 процента всичко останало читаво ще избяга от България. Едни време"печатаха"пари, но сега е Валутен борд.

14

П.Петров

преди 6 години

Тия комплексирани малки човечета ДА СИ СТОЯТ В ПРОВИНЦИЯТА! Нямат работа в СОФИЯ!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Не е нужно да унищожавате машините а да се вдигнете и свалите от власт тези които ги слагат. В Пазарджик правят подарък на частна фирма синя зона.Скоро и цяла България ще си получи нови рекетьори. Спи народе спи.

12

.

преди 6 години

Който познава манталитета на *** от Търново изобщо не се изненадва. Надути, самозабравили се малки хора, удавени в проклетията си. Ако с нещо им направиш впечатление, че си по-напред от тях - радиация на макс. Масово живеят в окултния свят, като основен източник на информация за "духовните" неща им е fb. Чужденци и виладжии от Варна и София не общуваме с жителите на старата столица (и настояща на простотията в БГ).

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Някой те е излъгал че записа от камера не върши работа.В провинцията все не сте разбрали и все ви гърбят.Май и ти си замесен.Ще те "***"!

10

ААА

преди 6 години

Паркинг автомати (с механичен таймер) имаше в София още през 80-те години. Вършеха отлична работа и нямаха нужда от никакво захранване. Същият тип механични автомати видях сега в Берлин.

9

Напуснал страната

преди 6 години

Прав беше Вежди, затова който не понася простотия просто напуска България, и аз така изведох децата си от тая кална локва с грухтящи прасета обвиняваш и се на селяни. Засрамете се

8

Ларш

преди 6 години

Елате до Стара Загора ще ви дадем тук имаме стотици.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво като са ги снимали с камера и ги намерят? Те ако не си признаят, нищо няма да им се случи, защото записите не се приемат за доказателство в съда... Или двоен аршин мафиоти такива ???? А другите заснети престъпления?

6

Анонимен

преди 6 години

В провинцията има основно диваци от Каменната епоха.Лошото е че много от тях се домъкнаха в София.

5

гого

преди 6 години

девили 80%