19

до 18

преди 6 години

Пич, прав си само донякъде. Германците имаха още по-големи цели , а франсетата...Добре,че е наглото *** Фуркад. За норвежците пък тази Олимпиада беше грандиозен провал. Да, точно ПРОВАЛ. При техните амбиции и възможности , да не говорим за ресурсите, с които разполагат, един златен медал е нищо работа. Другите може и да не се броят. Справка-награждаването на мъжката щафета.Та хубаво критикуваш, ама дай по-реалистично.Нашите могат и по-добре.Да са живи и здрави,друг път.

18

Питащ

преди 6 години

Скъпи спортисти-туристи, никой от Вас не иска да сте непременно медалисти! Но не може подготовка от олимпиада до олимпиада 4 години ,с толкова лагери, състезания и предполагам предолимпийска програма за подготовка, точно там да сте най-зле представители се. Защо напрежението е само за Вас, а не за норвежци, германци, французи и др. представили се достойно?

17

Анонимен

преди 6 години

Радвам се, че си е изяснил причината, защото казваше, че не знаел какво е станало, мислел, че е улучил мишената, а то...треньорът му ще анализира.

16

Пред телевизора

преди 6 години

То и аз вярвам, че имах шанс за медал от Олимпиадата ...

15

Аз съм за русия

преди 6 години

Много се радвам че не можа да вземе медал Владо Илиев аз не обичам българите ненавиждам и България и всичко българско. Аз бях само за руснаците и никой друг не ме интересуваше исках само РУСИЯ да е напред по медали но за съжаление наказаха невинните силни руснаци заради допинг който въобще не са взимали.

14

Анонимен

преди 6 години

Затова вече 20 години честват медала на Дафовска. Това е както хубаво, заради заслужената почит, така и жалко, защото е един единствен....

13

Анонимен

преди 6 години

Как не те е срам бе, бездарник. Късмет нямал. Без късмет се става 2, 3, 5ти. Останалото са възможности. С две думи - не си имал възможности. Късметът и федерацията не са ти виновни.

12

Анонимен

преди 6 години

Туристите на Цеко Минев. 28 милиона държавна пара за подготовката на талантите ни, които заеха всичките последни места, всичките пари до последната стотинка претакани през ски федерацията и банката му, за да рекламират изсичането на пиринските гори.

11

Рали

преди 6 години

От както влезнаха по-строги мерки за допинг, взехме да не печелим медали, нещо.. Съвпадение? Не мисЛА

10

Galipoly1915.....

преди 6 години

..S edna duma za nashite olimpiyci....BALKAN TURIST! ....

9

Ганчо

преди 6 години

Нямали пари, били им малко, ало Вие сте много нахални бе туристи. Били сте напрегнати, за това има цяр.

8

Й

преди 6 години

Практически всички известни успехи са ни в биатлона.Трябва да се изгради едно яко и модерно трасе.Има къде.

7

Анонимен

преди 6 години

То цялата политика за спорта е сбъркана, защото всичко изкуствено се разби и разграби, за да започне всичко от нула. Даже и да има единици, които да се борят със системата, то вече се налива от пусто в празно.

6

Анонимен

преди 6 години

Не съм спортист, обичам спорта, особено биатлона, защото комбинацията от физическите данни и точността е отлична. Гледал съм всички състезания със същите състезатели. На Олимпиадата е стълпотворение и са на куп всички спортове, напрежение.Уважавам нашите спортисти, свидетел съм на успехите им, в моето отношение няма грам подигравка, има само уважение и разбиране. Нека парите за спорта да не ги лапат мазните дебеловрати и дебелогъзи чиновници - ***!Министърът трябва да подаде оставка!

5

99 999-ти

преди 6 години

И аз имах шанс за медал но нямах късмет и въобще не участвах.

4

БЪЛГАРСКИ ОЛИМПИЕЦ

преди 6 години

Отидохме,разгледахме,върнахме се.

3

Анонимен

преди 6 години

Като цяло в България и няма интерес в тия спортове, за това няма и спонсори и няма пари за добра подготовка и школи. Като се има предвид как и сняг няма последно време и по-зле ще става. Лошото е че и когато има успехи в някой спорт на наш спортист никой не разбира за това, медиите са заети с други неща.

2

Анонимен

преди 6 години

Това което той изпитва се казва делириум...

1

Анонимен

преди 6 години

Продължаваме напред!