24

Мнение

преди 6 години

Според мен, тази статия, както и много други в този сайт, е една про-американска пропаганда опакована в безсмислена новина.

23

123

преди 6 години

До ТракДа бе да разбрали го били немците. Я си купи WV (уж ***) bild или друго немско списание и там, само ти говорят за "непобедимият" голф. Чиста пропаганда е всяка статия в немските автомобилни издания. Само при тестовете на гуми са сравнително безпристрастни.

22

мдаа

преди 6 години

Додж Омни 1978г е изцяло копиран от Москвич. Затова е в тази класация

21

Анонимен

преди 6 години

До 1Трабанта мачкаше първите 20 секунди след светофара, където режеше и мерцедеси, и БМВ-та.Ама след това си оставаше същата тресяща миризлива кошница.

20

Анонимен

преди 6 години

Сидеров - премиер!

19

Тошо

преди 6 години

До 21 Брат от 2011 година работя във Франция и имам колега който е работил във завода PSI в отдел за амортизацията на частите, и както той се изрази "всички части за автомобилите на завода ни се произвеждат със живот не-повече от 3 години т.е. колкото да покрият гаранцията "

18

Щерю

преди 6 години

Добре, че чаках 6 години за Москвич 412, тревно зелен - та случих на кола...

17

Трак

преди 6 години

Няма точно проучване и безпристрастна организация и това е нормално.Как ще питаш всички шофьори и винаги някой плаща.А когато маниполираш дадено изследване , то лъжеш и себе си.Немците го разбраха отдавна и сега жънат успехи и съвеста им е чиста.Японците също.

16

Анонимен

преди 6 години

Тази организация съществува далече преди Тръмп да се кандидатгира за президент. Аз я знам от поне 10 години.

15

Анонимен

преди 6 години

Консумър репортс е силно политизирана организация и информацията и е меко казано манипулирана в посока, облагоденстваща производители и фирми, оперирани от определени кръгове. Повечето, да не кажа всичките им проучвания, са поръчкови от самия производител или дистрибутор. Да им вярваш е като да вярваш на продавач на стари коли, който не те харесва...

14

Анонимен

преди 6 години

прегледах снимките , веднага ми кимна че това е по идея на Тръмп , после отдолу се чете американка компания е правила допитване, но са заправили да споменат че Тръмп е възложителя на проучването.

13

БраДчеда

преди 6 години

Всичко което се кара е проблемно! Аз годишно минавам около 40 000 км и съм сменил маса коли. Няма такава без проблем,но най -големият проблем е бил и си остава ....шофьорчитоо :)

12

хохохо

преди 6 години

До 6Ладата не попада в графа автомобили.

11

Анонимен

преди 6 години

Един от дрифтърите се завъртя на 360 градуса хохо

10

Каруца

преди 6 години

До свинаряКогато попитах приемчик във фирмен сервиз, който е сменил няколко фирмен сервиза в София и няколко лични коли дали да сменя Астрата H с друга кола ми каза:"Карай я докато можеш. Последната здрава кола". За 90х.км.9г.само масло и филтри. Миналата година смених дисковете на спирачките защото ръждясаха, спирам на скорост. Превозвала е по 420кг.зърно с двама възрастни по монтанските пътища.Паркирах я пред Разбойшкия манастир и т.нНяма никакви изгледи да се позова на10г.гаранция за корозия

9

Пингвин

преди 6 години

Имал съм самурай и имам исузото. По-здрави коли не съм срещал. А самурая е един от най-проходимите малки джипки.

8

Анонимен

преди 6 години

До Пепоцелия сайт е такъв

7

хихи

преди 6 години

Гледайте дрифт на живо по камерите на нова-град Бургас:))))

6

Анонимен

преди 6 години

Пасат 4 и ауди а4 за мен са най-големите дупки в своя клас ,а за трупъра иззобщо не съм съгласен!Имал съм Трупът и Опел Фронтера които са на една база и казвам че за времето си в своя клас бяха чудесни

5

Анонимен

преди 6 години

С ладичката немам никакви проблеми!Хи хи хи хи