12

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с руснаците! Нека погледнем нашите кривици! Руснаците имат положителен прираст, ние - отрицателен. Това значи ли нещо? Хайде да съберем броя на"статиите" с ключова дума "Русия" в този сайт за последните 3 месеца, сумата от отзиви на читатели и да направим някакъв извод. А, и имената на "работилите по публикацията"! Смях и срам!

11

Кирил

преди 6 години

Защо само секс блогъри, комици, елитни *** и т.н. се кандидатират за президент в Русия? Няма ли поне един свестен политик, който да бъде алтернатива?

10

Анонимен

преди 6 години

До БУДИСТСъщо така не съм таоист, нямам никаква религиозна принадлежност. Запознат съм с всичките широко изповядвани религии от чисто академична гледна точка, от там идва и заключението ми, че таоизма е най-малко вредната измежду тях. Както вече споменах, практически погледнато, таоизма дори не е религия, а просто философия, макар че определено има усилия да бъде превърнат в религия, разбира се както при всички други религии, подбудите за това са негативни.Религия = зло, чисто и просто

9

Кекси

преди 6 години

И аз давам такива уроци. Първият клас е безплатен.

8

Анонимен

преди 6 години

Арестувани руснаци за нелоялна секс конкуренция в Тайланд. Абе тия руснаци много способен народ. Всеки ден поставят рекорди. Рекорд по употреба на допинг, рекорд по доставки на кокаин с дипломатическа поща, рекорд по освобождаване на свободни народи, рекорд по бързо измиране на спецназ, рекорд по нелоялна секс конкуренция. Нямам представа след ден два с какъв нов руски рекорд ще осъмнем. После се сърдят че света се бил напълнил с русофоби. Работата хич не е за сърдене другари руснаци.

7

Анонимен

преди 6 години

Арестувани са защото не са си взели разрешение за работа на бардака. Като истински руснаци те са решили да се пишат за по умни от другите и под учебен секс курс са се опитали да отворят публичен дом.

6

До №1

преди 6 години

До Анонимен 1Готвите ли се за Шипка? Гответе си дирниците за голям лобут, ако решите да направите и една антируска изцепка! Омръзна ни и още как!А статийката е поредната антируска дриsня! То за секс в Тайланд наистина трябва да имаш подготовка - как да не пипнеш спин и разни венерически, как да не наскочиш на някой травестит и т.н.

5

Анонимен

преди 6 години

Заловен 400 кг наркотик в руското посолство

4

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят за тясната връзка на руските криминогени,покровителствани директно от политици.Бизнесът в Тайланд се върти от руснаците,и това е световно известна тайна. Проблемът на руските дипломати е, да не се даде възможност на съдът да докаже на къде пътуват парите от бизнесът ,и към кого.

3

Моряк

преди 6 години

След като рускините почнаха и в тайланд да си вдигат краката явно русия няма никакво бъдеще

2

Анонимен

преди 6 години

Рускиня не е националност а професия

1

Анонимен

преди 6 години

СКОРО И НА ШИПКА