7

грамотен

преди 6 години

До ГеоргиГледам, не си се научил да пишеш сложни изречения - запетайките ти бягат.

6

...

преди 6 години

А в Бургас ще има ли

5

Анонимен

преди 6 години

"...през това време през AIDS активна камера бяхме трайно трудно лечимо увредени..."Вярвам ти, увреждането е видимо.

4

парите за шофьори

преди 6 години

До ГеоргиНякога имаше училища във всяко село и за децата не беше проблем да посещават училище. В града във всеки квартал също имаше училище.Днес извозват всички деца от селата, на 10 села има 1 училище. Смятай как ще пътуват тези деца! Селата около града- всички деца в градските училища, защото и в града децата са малко и запълват паралелките с деца от селата. Всички пътуват. Съкратиха учителите, купиха автобуси, плащат гориво, поддръжка, заплати на шофьори.Държава на шофьорите станахме.

3

Георги

преди 6 години

На 57 год. съм и си спомням,че по времето когато ходех на училище имаше и много повече сняг но нямаше затворени училища! Дали защото детството ни преминаваше навън и бяхме калени или защото държавата държеше децата да са образовани наистина?

2

Те

преди 6 години

щото и без това се скъсаха да учат. Оня ден гледам по една ТВ, едно в 7-ми клас, не можа да прочете ГЕОГРАФИЯ на корицата на учебника!

1

Пазете децата от МОН

преди 6 години

При контролна проверка миналата година група възрастни издържахме в класна стая около 26 минути.през това време през AIDS активна камера бяхме трайно трудно лечимо увредени.Приемащ лекарства бе обсебен обемно и почна д а си говори сам..Учителката беше трайно повредена в областа на главата ..Редовните ученици бяха повредени поименно.тези от малцинствени групи бяха обемно обсебени с цел масови убииства..обсебването черно терористично е снимано от терористите..