375

ФБР

преди 6 години

Всички казват че енергетиката е част от Националната ни сигурност. Сега се явява олигарх с руско - грузинско потекло. Застрашена ли е Националната ни сигурност.

374

селяндурите на ход

преди 6 години

Тая Гинка живееше под наем до преди една година в квартал "Белите брези", а сега е горд собственик на голям имот в квартал Бояна.

373

СИК

преди 6 години

До Анонимен Славчо Върбаков е мутра, затова кака Гинка е на преден план. Как ли са натрупали първоначален капитал. Престъпен "бизнес", това е истината.

372

Рв

преди 6 години

ПродължениеИ при станишев икономиката вървеше, раждаемостта се увеличи, хората имаха поминък и инфраструктурата започна да придобива малко от малко по-европейски вид. Сакскобурготски ни вкара в Е.С....точно този Е.С. заради който пожарникаря все още има какво да зyли и е в министерски съвет и въобще в България. Че всеки до сега ни ощaви-факт. Но такова щaвeне като при този paпон не е имало в историята на човечеството

371

РВ

преди 6 години

До 396За Костов според мен и си прав, и не си. Не ме разбирай погрешно, всеки има право на мнение. Имаше някакви наченки на икономиката по негово време- факт. Но не и на стабилна основа на която да стъпи дребния и среден бизнес- гръбначния стълб на всяка държава. Може би по онова време все още имаше много пари в хората и беше моментна инжекция. Костов бе бащата на контрабандата в България-факт. Така че колкото и направи, толкова и навреди. То и по станишево време държавата беше в подем..

370

Даааа

преди 6 години

Ако бяхте преизбрали Костов за втори мандат , сега щяхме да бъдем поне като Чехия.Но понеже се излакомихте , сега мизерствате и олигарсите ви използват и маниполират.При Костов нямаше олигарси , а силна държава и двуцифрен растеж на икономиката , плюс създаване на средна класа( 600 хил. нови фирми).Даже имахме прираст на населението и спад на външния дълг с една трета.Но това не ви стигна и пак ви ограбиха

369

Анонимен

преди 6 години

Защо госпожа Гинка пожела да стане толкоз популярна или се съгласи, да кажем, вече 2 държави формално се отказват да управляват точно тази компания.

368

Тим и сие

преди 6 години

Със царя дойдоха и още са гладни.Костов завеща държава с 8 млр. лева резерв и външен дълг от 7 млр. долара(с два млр. по малко) и годишен растеж на икономиката от 12%.И най-важното с печелещи държавни монополи , като НЕК , БТК , ВИК и др.Но понеже сме лакоми , още си плащаме с мизерните ни доходи.

367

Анонимен

преди 6 години

Паркинги и гаражи, едно време само мутрите се занимаваха с това.

366

ЦАЦАР

преди 6 години

ЗЕВСЕ тамън си изпих хаповете за сън айде лека нощ

365

Анонимен

преди 6 години

Гинка е хубавица затова си заслужава да купи ЧЕЗ и дори цялата енергетика

364

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 379Това са малка част от БАНДАТА!!Ами Тиквата, Памперсите, Доган и куп още?!Цацата, Гергов и т.н са НИКОЙ!!Изпълнители.КУКЛОВОДТЕ са други.На село обаче не ви ги казват тези неща, нали?!

363

М, да ...

преди 6 години

Кой са тези Ние в интервюто по Нова:.... Ние не сме собственици В/?/ компанията в момента, ... ,ние купуваме една готова компания ..., ние ще разчитаме на .... експерти /Тя (Теменужка) е страхотен експерт в нейната област/..., ние ще задаваме само рамката, стратегията/?/, ще следИМ за сигурността на компанията ..., ние ...... (по натам ) ... Аз работя в сферата на бизнеса, ъъъ, и ....

362

Анонимен

преди 6 години

Трите прасенца продават енергийната сигурност на Русия.

361

Некъф

преди 6 години

Тая е доста голям енергиен експерт по кожените жици.

360

Анонимен

преди 6 години

Руски олигарх от грузински произход.

359

Анонимен

преди 6 години

Паата Гамгонеишвили това е човека зад Гинка.

358

ЛИЗА МИШПЕКА ОШФОРА

преди 6 години

Явно е доста безпросветна, щом не може да произнася името на типа престъпна структура, който ще и уреди животеца.

357

Анонимен

преди 6 години

Мисля че проблема с Белене вече решен...да инвестира тая жена а не от ЕС те не знаят че тук имаме милиардерка:))

356

Анонимен

преди 6 години

Горката женица. Има вид на парцалена кукла, чиито конци се дърпат от трима гнусни, мазни кукловоди.