25

Анонимен

преди 6 години

В Германия се появиха български суджуци на които пише Made In Bulgaria by Boyko Borisov в чест на българо-германската дружба Борисов-Меркел

24

Анонимен

преди 6 години

Най вероятно имитациите ще са по-добри от оригиналите. Като се сещам какви *** ни пробутват в магазините...

23

Анонимен

преди 6 години

В Англия продават "българско" сирене, което си личи от етгикета, че е правено в Турция. На вкус е нещо средно между традиционното саламурено и гръцкото "Фета". Толкова ли не могат да се организират производства зад граница, в които да участват и български фирми с "ноу хау". На западния пазар има нужда от оригинални "био" стоки. В много български и румънски магазини се продава кисело мляко, което може да се произвежда и на място с оригинални щамове от LB и да се почерпи от японския опит в Азия.

22

Джедай Мастър

преди 6 години

Какви патенти на храни, какви български марки? Какви са тези ползватели на храни, които трябвало да влязат в регистъра? Става дума за т.нар. географски означения - например Коняк е алкохолно питие, произхождащо от област във франция, затова българските Плиска и Слънчев бряг не са коняк, а бренди. Авторката обаче няма никаква идея за какво е писала и се е получил абсолютен миш-маш.

21

Анонимен

преди 6 години

Правителството е тук да краде а не да информира. Ако народа е информиран той може да стане неконтролиран а такъв народ на никой не му трябва.

20

Дзъ

преди 6 години

голем праз....те ако почнат да правят нашите суджуци ще слагат месо и това коренно ще промени вкуса та едва ли и ние ще ги различим

19

Анонимен

преди 6 години

Снимката от мазето в Банкя ли е?

18

Анонимен

преди 6 години

Ние нима не произвеждаме чужд вид храни без патент!?!Що се касае до нашите сирена и кашкавали, притрябвало им е на запад да ги произвеждат. Те там си имат техни, многократно по-качествени и с по-добри вкусови характеристики от нашите. За месните им продукти, без да ги познавам добре, предполагам също са по-качествени. Нека не се заблуждаваме и в кухнята сме само потребители и там не сме допринесли с нищо особено за кулинарното разнообразие по света!

17

Дид

преди 6 години

"че предишното му ръководство не е предприело мерки" - а сегашното го мързи и не му се работи... Некадърници навсякъде...

16

Анонимен

преди 6 години

Да се даде възможност на големите вериги да правят дарения към църкви, дом за деца лишени от родители, дом за Възрастни!!! И да се изкупува за кухни и учреждения. Храна минала, през обработка 100 градуса е годна за употреба. А не да хвърлят храна, при това годна за употреба. Това е нелепо.

15

Анонимен

преди 6 години

Хубава снимка на... суджуци.

14

Анонимен

преди 6 години

И как служители на подобни позиции биват назначени!? С образование маникюрист, фризьор завършили едва 10 клас!?Образование, което не отговаря на изискаващата за длъжността позиция. И не отговаря на длъжностната характеристика за съответната длъжност. Как държавен служител се вписва с два-три апартамента и коли, при условие че подписва подобна декларация!? Не обръщате внимание на необичайните неща, но ангажирате внимание към хора стремящи се към перфекционизъм и хъс.Шуробаджанащината процъфтява!

13

То6

преди 6 години

Докато сме живи и имаме някакви ***, ще си правим каквото можем сами. Дано БОГ НИ ПОЖИВИ !

12

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е разните му вериги като Лидъл да нямат право да продават имитация на българска лютеница в различните седмици посветени на дедена държава, като България освен ако лютеницата не е на български производител. Тези хора са като китайски завод за менте стоки.

11

Анонимен

преди 6 години

Поголовно се назначават "парашутиски" на възлови позиции, които се ползват под протекцията на някой "дознател" или бивш. Които имат достъп до документи, архиви и лични данни на хора и фирми. С цел лична угоди и обмен на информация, като вид търговия. Докога!!!???

10

Анонимен

преди 6 години

Не допустимо е не добросъвестна служителка да бъде назначена на позиция, която изисква да се борави с имотното и паричното състояние на хора. И да борави с лични данни!

9

Анонимен

преди 6 години

Явно са под "шапката на закона". В 90%от държавните служители злоупотребяват с положението си като налагат лични мотиви към частния работодател или гражданин. Пример:Служителка от НАП използва положението си за разчистване на личните сметки към бивши мъже, жени и познати. Да се наложи закон. Който да спре тази тромава безразсъдна система служители да си правят, каквото си поискат с гражданите. Защо се допуска не добросъвестни служители да боравят с лични данни и сметките на хората!?

8

Леле

преди 6 години

Боко къде спи,най-милото му-Суджука е под въпрос!

7

Анонимен

преди 6 години

Bednite avstrijci jadst dhunka ot but za 4.60 kilkgrama. Vijda se, che e ot meso, ima malko slaninka pk kraja. Palnena sas zelen piper ilu ndshto drugo. Obezkostdn but za 9 lv!? Malko po skapk ot vestnicite "Leki". Zashto tarpite, balgari?????

6

Анонимен

преди 6 години

Tezi, koito sa propusnali da uvedomiat - v zatvora li sa ili sa si oshte darjavni slujiteli?