11

Ханко Брат

преди 6 години

Фалшива Новина. Летището си работи добре за разлика от Кмета, която много краде и е негодна за служба. Сега се чуди как да отпусне допълнителни средства за справяне с "Усложнената" обстановка. Кара ни да гледаме настрани.

10

чарли

преди 6 години

Добре че вали сняг един път в годината.

9

До 4

преди 6 години

Тези инвертори от 12V на 220V гледал ли си ги каква мощност изкарват? Ще захраниш нагреватели друг път! Ама чукча писател!

8

petko

преди 6 години

така че са явятmn dobre ko

7

Анонимен

преди 6 години

РВД да вика на помощ оня дето опука четири тона суджук и лови снежинките във въздуха,окраде една банка и си купи чез, чрез милиционерската селинджърка гицка.

6

Анонимен

преди 6 години

220 волта са страхотна мощност! Да как не се е сетил някой преди теб? За затоплим и улиците?

5

ДА

преди 6 години

И за какво да са два часа по-рано там,като сигурно ще чакат два часа още за закъсняващ полет?Да има да се чака,екшън да има!

4

Анонимен

преди 6 години

да 3. Защо трябва да работят с 380 волтово напражение тези нагреватели? Да си чувал за инверторно захранване? Подаваш 12 волта на входа а на изхода получаваш 220 волта! Защо ти е електроцентрала? Аз имам автономно захранване с което захранвам цялата къща и всички ел. уреди включително и помпата на парното. В този случай за летищата може да се ползва по високо входно напражение което да осигури по голям ампериаж и мощност! Не е нужна цяла електроцентрала!

3

Анонимен

преди 6 години

До Ф 3Тези нагреватели каква мощност са, как ще се захранят? Май трябва летището да има мини електроцентрала.

2

Ф

преди 6 години

ТАКА Е КАТО НЯМА ПОДГРЯВАЩИ НАГРЕВАТЕЛИ МОНТИРАНИ В БЕТОНА! НА НИТО ЕДНО ЛЕТИЩЕ ПО СВЕТА НИТО ЕДИН ИНЖЕНЕР НЕ СЕ Е СЕТИЛ ДА МОНТИРА НАГРЕВАТЕЛИ В ПИСТИТЕ И РУЛИРАЩИТЕ ПЪТЕКИ. ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ САМО В ТАКИВА КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ КОГАТО ИМА МНОГО СНЯГ И ЛЕД. А ИЗЛИТАЩИТЕ И КАЦАЩИТЕ САМОЛЕТИ ЩЕ СА В БЕЗОПАСНОСТ И НЯМА ДА ЗАКЪСНЯВЯТ. МАЛКО АКЪЛ СЕ ИСКА АМА ДА ИМ ДОЙДЕ НАВРЕМЕ. ТАКА КАТО СЕ ОЧЕРТАВА ИЗОБЩО НЯМА ДА ИМ ДОЙДЕ.

1

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина, новина щеше да бъде, ако пречи на метрото, ама знае ли някой у нас всичко може да се случи.