39

Анонимен

преди 6 години

Гръцката държава изобщо не се интересува от хората, които живеем по границатаи *** все това повтаря, макар никога да не е излизала от София.

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВладимир Путин е безспорния световен лидер.грешиш, той е най-обикновен дребен и злобен диктатор.

37

до Krom

преди 6 години

Какво стрдание ве пич, гръка ти казва, че идва тук за да ни се посмее и да си върне достойнството.

36

Бам Бам

преди 6 години

До ГробокопачЕ, вие славянизиращите говорите вече 74 години ... Айде нека и привържениците на траките (от които намираме поне артефакти, за разлика от измислените от Коминтерна славяни) се поизкажат малко де! Или вие само с кръв вземате властта и думата и само с кръв ги давате, така ли? Та, само вас ли да слушаме?

35

мазепа

преди 6 години

До Анонимен''Дойчландфунк'' не е ДВ, ама едно си баба знае.......

34

Анонимен

преди 6 години

"Работа няма, политиците не правят нищо, за да променят положението в региона. И затова младите бягат", оплаква се Петрос СарандисДруги пък идват, за да си наемат сезонни работници - например за работа на памуковите полета в съседна Гърция, където трудно се намират хора за този вид труд.

33

Пияния помак

преди 6 години

Хахахахаха, Петрос от статията е грък, колкото аз съм марсианец. Що не си признае пред медиите, че е чист родопски помакистанец и говори стар български диалект като идва на пазар в БГ?Познавам гъркиня от Атина, която казва: "Гърция е до Солун, от там нагоре не са гърци"

32

Krom

преди 6 години

Когато български пенсионери започнат да се разтушават в гръцките кръчми, където кръшни гръцки девици да им пеят "Лиляно Моме", пишете го за новина. А до тогава - Fake News. Направо да се облееш в сълзи, за ромейското страдание. Да им съберем помощи? Нали сега водим ЕС, сега е момента. Баси новината, лакърдия до скъсване.

31

Гробокопач

преди 6 години

До до БУДИСТДионис няма как да създаде огромна държав аи култура като Индия, той е силов религиозен доктринер. Опитал се е да се прави на велик там, но за индийците един Шива е достатъчен. Другото са плясканици и глупости на тракизиращите.

30

Гробокопач

преди 6 години

Гъркът не знае колко е прав. Гърците нямат територия за държава. Дори островите не са техни. България, има териториални претенции, към почти всяка педя от земята на държавата, която се нарича днес Гърция. И като начало, логичното ще се случи, Северна Гърция, първа ще се завърне към българското териториално землище. Затова и Гръцката държава, не инвестира в нея.

29

А

преди 6 години

Цените..... и на комунални плащания са други ,не като у нас евтини.Не гледайте само сумата с цифрата ... .

28

:)

преди 6 години

Търсят "българки" както им викат вече :0

27

наблюдател

преди 6 години

При гърците пудтеещите къщи и разбити улици са в малка част от Гърция, докато тук са в по-голямата част от България. Ето, даже и бедните възрастни гърци от селата могат да си позволят млада ромска танцьорка.

26

Анонимен

преди 6 години

Уж били зле гърците, пък идвали да си напазаруват, да се веселят и най-важното - да наемат сезонни работници-българи. Ха-ха, нека да им зле!

25

Анонимен

преди 6 години

Турция принадлежи на ПКК. Само гордите кюрди имат права над тази територия.

24

Solar Power

преди 6 години

До ШибиРибиВ десетката

23

шматка

преди 6 години

Абе не гледай селата покрай магистралата.Влез по навътре и ще видиш същата мизерия като тук.Порутени къщи ръждясали ламаринени огради асфалт отпреди 50г че и макадам....

22

Анонимен

преди 6 години

Лъжа и измама. В гръцко са много по-добре от тук. Навсякъде хубави пътища, поддържани ниви и хубави къщи.Я вижте едно българско село и вижте едно гръцко село. Разликата е огромна.Гавра с българите.

21

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин е безспорния световен лидер.

20

до БУДИСТ

преди 6 години

Луций Ариан пише, че Дионис-обожествен тракийски цар е създал Индия. Брамините в които се кълнеш носят генетични маркери, носени от 60% от хората у нас. Генетично нищо общо с населението на Индия. И понеже си *** повтарям! Един тракийски цар(полубог) се е разходил с група тракийци(българи), до средна азия, създал е някаква форма на управление и после кой от къде е! Глупостите за будизъм и индуизъм няма да коментирам. А че генът на гърците е етиопски е научно установен факт!