152

PL-CZ-H

преди 6 години

България да си върне енергетиката като държавна собственост, подобно на Полша, Чехия, Унгария. Тогава ще има и по-високи пенсии и няма да храним чужди пенсионери !

151

Жива памет

преди 6 години

До АнонименХа ха ха, ми той и на английски да е , Гинка пак няма да го разбере. Терминологията на международното право за нея с незавършен в Стамболийски 10 клас едва ли ще е понятна и на български!

150

Жива памет

преди 6 години

... Ха ха ха....някой пак удари греда с тази *** Гинка ( и с мъжа й също ). Верно е, че простия човек е супер сервилен и безкруполен, но тези, които ги избраха, бе, тези "стратези" толкова ли не видяха, че от тази овца *** за зеле не става? Ама... умни не им трябват, защото ще излезе, че са по-умни от тях и ще ги окрадат! В този аспект - нищо ново под слънцето! За това нямаме икономика!

149

Анонимен

преди 6 години

Демократично ще *** българина... ХаххаЖалко подобие на държавица...Мафиоти, буди.. и всичките там..

148

Тъпанар

преди 6 години

...С горивата никой не знае какво се случва, токът очевадно ще поскъпне. Скоро ще се продаде и Топлофикация, Софийска и неСофийска вода, медиите вече са продадени или се продават, 3 млн хора (голяма част от тях интелигенция) мият чинии на запад, карат камиони, гледат чужди деца или се е.б.ъ.т за пари... Е това ако не е ген.о.цид...

147

Тъпанар

преди 6 години

Това е сделка около, която много се шуми, заради мащаба и. А колко много по-малки сделки минаха без шум? Колко монопола се създадоха? Във всеки бранш! Дребният и средният бизнес загинаха заради монополи във всяка сфера. Преди 10-ина г. си говорехме с един. Викам му - Унищожават частния бизнес. Той - Дреме ми! Аз съм на държавна работа. Казах му, че рано или късно евро парите ще свършат и ще ударят и тези като него. Не вярваше! Носи сега 35% върху винетката, 60% отгоре за градски транспорт,

146

Анонимен

преди 6 години

Всичко изчетох по въпроса, но никъде не видях на какъв език е този прословут договор, който тежал 15 кг??? Някой да знае? Щото, ако е на чешки, Гинка знае ли какво е подписала? А чехите знаят ли кой ги купува, ако пък е на български?

145

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До QwertyНЕ ВЪСТАНИЕ А СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ

144

Qwerty

преди 6 години

И как точно да се борим като се приберем в България? Брюксел всеки месец им казват, че има корупция и няма правосъдие. Нали гласуваме също така, на референдуми ходим. Бойкотираме им мутренските фирми като не искаме да работим за тях. Не им плащаме данъци, за да ги пропиляват. Въстание ли трябва да организираме като Левски?

143

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен а мен в банката над 10 000 лв ми искат произход ...и да подписвам декларацииИма различни категории хора, НИЕ и ТЯХ. За ТЯХ декларации не се искат понеже парите не съм им в България, първо, и второ ТЕ не са задължени да ни дават обяснение от къде съм им парите, това е България. Ако сме нормална държава правителството щеше да работи за народа а не народа за правителството, ние обаче не сме. Бойко и сие знае мноро добре че българският роб глава не вдига и ще го мачка колкото си иска.

142

Теменужка

преди 6 години

Познавам Гинка от преди 20 години.Още тогава носеше прекъсвачи за 110 кV в раницата си и за 20 кV в дамската си чанта. Така, че не се чудете, защо е спечелила доверието на ЧЕЗ.

141

Анонимен

преди 6 години

преди това момата и произвеждала суджуци

140

Ошфорка

преди 6 години

Продавам ЕРП - малко употребявано . За справки - ъъъъ..., абе не питайте.

139

PILOT

преди 6 години

Не знам дали изобщо има и един човек да вярва в тази скалъпена история въпроса е какво правим ? Румънците затова са добре , защото още на следващия ден щяха да са напълнили площада и далавераджийте да са в затвора !Българи Юнацийййй , да ама не за жалост !

138

Елементарна прозорли

преди 6 години

От тази далавера се разбра едно: парите от санирането се появиха на бял свят! Честито на Бойко за новата придобивка! Сега КЕВР може да вдига цените на тока! Честито и на нас - заспалите поданици на ограбената държава! Всъщност държава отдавна няма! А Нинова да не си губи времето в издирване на банката която ще кредитира сделката. За тези юнаци 600 милиона са джобни пари и банки не са им нужни.

137

СПОКО ,БЕ....другари

преди 6 години

ВСИЧКО ЩЕ Е ЧАСТНО !!!ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ , КАТО СОБСТВЕНИЦИ......И ЗЛАТО В КУФАРЧЕТА ДА ВИ ДАДАТ .....ВСЕ ТАКИВА ГА..ЛФ.ОНИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!/...нищо не става от вас!//

136

Анонимен

преди 6 години

Даже Жени Калканджиева не си контактувала с тази "бизнес дама",а със съпруга и,когато трябвало да отчитат СМС-те от преброяването за мис н'м коя си,а сега изведнъж станала голямата работа наша Гинка.Всичко е шменти-капели за пред мат'ряла.Вие ще усетите дебелия,ама през лятото,когато отидете на почивка.Тогава ще ви вдигнат тока,за да ви влезе по-безболезнено.

135

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

134

До 140

преди 6 години

Емигранте,това,че си избягал не те прави герой,а страхливец.Геройство е да останеш тук и да се бориш,а не да бягаш.Да ти напомня,ако вече си забравил,че Левски се е борил сам срещу цяла империя,а не е избягал.Заради такива като теб и мекушавите,останали тук сме на това дередже-разни гинки,Георгиус,КОЙ и ТОЙ да ни правят на маймуни.

133

Анонимен

преди 6 години

а мен в банката над 10 000 лв ми искат произход ...и да подписвам декларации