13

Българин

преди 6 години

В нашите затвори да не са много по-добре.

12

Лагерист

преди 6 години

Дори севернокорейските трудови лагери са по-хуманни от комунистическите лагери в България! В нашите лагери доста лагерници са измрели от изтезания и тормоз,докато този корейски лагерник е жив ,охранен и може да разказва как е преживял. Как ли са се чувствали българите в комунистическите лагери?

11

пенко

преди 6 години

Когато си латиноамериканска /а и друга/ емигрантка в строго охраняваното имение на американски богаташ гад в САЩ -и си без документи и контакти ти си... !?!? Той е бил затворник ,а те са РОБИНИ !!! ОСТАВЯМ" НАСТРАНИ" ГУАНТАНАМО !!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Мога да се обзаложа, че затвора е бил по-чист, по-уреден, с по-малко извращения и по-малко корумпиран от един български, демократичен, европейски, от 21-ви век <добави още други глупости> затвор.

9

мазепа

преди 6 години

До Анонимен 10A това че севернокорейците бяха избивани на територията на Южна Корея е малка подробност.

8

Анонимен

преди 6 години

Забравил харддиск???? В войната с Америка са били бомбандирани и избивани стотици хиляди севернокорейци и това съвсем не е оправдание!!! Шпионски тъпан !

7

ЦРУ

преди 6 години

Да бе да! А ние ядем доматите с колците!Този ако не е докладвал след всяко посещение на ЦРУ...Аз по скоро се питам, що изглежда толкова дебeл, а бил отслабнал близо 30кг?Щото ако беше в някой от нашите, демократини, затвори (вижте статията по-долу - Б-я осъдена за стотици хиляди за ужасното положение в затворите) щеше или да се е самоубил или да е станал вейка!

6

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ СА ГО ХРАНИЛИ В ЛАГЕРА.

5

анонимен

преди 6 години

В Северна Кореа има комунизъм, колкото на Марс има хора.

4

Не!

преди 6 години

На всички червенотиквеничета под мене - еднопосочен билет до СК !!!

3

Анонимен

преди 6 години

Родните рашисти са в екстаз.Американец е затворен в комунистически лагер, в комунистическа диктаторска държава.Уж за шпионаж.Много бих искал всички родни русофиляци...когато отидат на екскурзия на запад от Сърбия, да ги натикат в някой затвор, за шпионаж и за това, че са снимали, например Кулизеума.Тогава, вече нещата ще си дойдат по местата.

2

НАВСЯКЪДЕ

преди 6 години

Е ТАКА...ЗА ШПИОНАЖ -ЗАТВОР

1

ВИЦОВЕ

преди 6 години

Тези от ДВ разказват яки вицове .