6

Анонимен

преди 6 години

Онлайн пазаруването, имаше благоприятен и неучакван ефект на места. В Копенхаген, допреди 15 години, всеки магазин е бил ... магазин за дрехи, техгника или сувенири, с по двама-трима служители. След като онлайн пазаруването затваря мнгоо от тези магазини, на тяхно място, почват да се поевяват ресторантчета, кафенета, барчета и подобни, които предлагат работа на многократно повече хора. И дота от тези места изпълняват и онлайн поръчки.

5

Анонимен

преди 6 години

До Киро Х"Ако могат и зaдника биха си бърсали онлайн с някакво приложение!"Съученичките го правиха още през 2009-а (94 набор).

4

Анонимен

преди 6 години

Супер е, особено, ако ми трябват неща, който са в 7 различни магазина. Особено приятно к е, когато приятелката ти реши, че това е правилния начин и си спестиш ДЕВЕТ часови турове по магазините.

3

Киро Х

преди 6 години

Особено поколението, родени след 2000г. са си с умствени проблеми от пристрастяването към електронни джунджурии - джиесеми, лаптопи, таблети, смартфони, в резултат на което не могат дори 30 сек. нормален разговор с друго човешко същество да проведат! Трагедия! Ако могат и зaдника биха си бърсали онлайн с някакво приложение! Това ги превръща в социопати и лузъри в живота! Страшно е! Сметки се плащат онлайн, пазарува се онлайн, развлеченията вместо в природата са онлайн! Социалния живот умира, уви

2

Сандо

преди 6 години

аз па не искам да си говоря с Пена на касата у супера и да ме блъска потен Гошо между стилажите

1

Анонимен

преди 6 години

Купуването през интернет засилва отчуждението между хората, което се отчита от все повече хора. Колкото са повече техническите възможности за контакти между нас, толкова намаляват и контактите на живо между хората. Доста младежи, озовали се в очи в очи със свои връстници, особено момичета, не знаят какво да говорят, как да се държат и какво да правят. Виртуалният свят за тях е истинския живот, а реалния става несъществен и дори излишен. Това ще ни докара много неприятности.