56

Факт

преди 6 години

До АнонименХа-ха,ти ли казваш,че Асад е незаконен?Съгласно международните правни норми е напълно ЗАКОНЕН и посолствата на Сирия навсякъде по света си работят представяйки неговото правителство!Другото са празни приказки на заинтересовани хора!

55

Анонимен

преди 6 години

До ФактГ-н факт Русия няма такъв двигател, защото се оказа много голяма лъжица за руските възможности. Изобщо не става въпрос за мощност, а става въпрос за ниско-температурен двигател който да е трудно откриваем на топловизора.

54

Факт

преди 6 години

До АнонименНовия двигател го има,въпросът е дали е в повече от няколко бройки и дали въобще работи по реда си.

53

Анонимен

преди 6 години

До ФактНяма как Русия да е законно пребиваваща в Сирия тъй като Асад е незаконен президент на Сирия поставен на власт от дядо си и баща си. Дядо му пък е заграбил властта след военен метеж избивайки всичките си опоненти.

52

Факт

преди 6 години

До АнонименПутин е напълно ЗАКОННО в Сирия,обаче ВСИЧКИ останали-НЕ!

51

Анонимен

преди 6 години

До ФактСу-57 изобщо нямат нов двигател. 10 годишните разработки между Русия, Китай и Индия не доведоха до никъде двигателя от 5-то поколение. Индия похарчи 2 милиарда долара в джоинта с Русия без никакъв ефект, накрая Индия излезе от проекта. Китай виждайки че Русия нищо не може да постигне по двигателя започна да говори за собствена разработка.

50

Анонимен

преди 6 години

Путин още ли се мота из Сирия?

49

Факт

преди 6 години

До Рок енд ролСУ-57 са в Сирия за да бъдат респектирани израелските Ф-35.Което си е голям риск,защото СУ-то е доста "суров" самолет и още не е сигурно дали всичко по него работи както трябва.Освен това не се знае с кои двигатели е-старите от СУ-35 не са достатъчно мощни,а новите-сигурни.Изобщо-много голям риск,но явно има причина да го поемат.Впрочем там е и руския Ауакс което показва нещо-работата е сериозна!Май трябва да чистим мазетата и събираме запаси вода и храна-мирише на III-та световна

48

Рок енд рол

преди 6 години

"Многоцелеви. Специално за него има ракети "воздух поверхност" - Х-58УШК и Х-38.Може би, Една от многото причини за "командировката" му е да се провери ефективноста на въоръжението в реални бойни действия."...Ммм да... Може и да си прав.

47

До Рок енд рол

преди 6 години

Многоцелеви. Специално за него има ракети "воздух поверхност" - Х-58УШК и Х-38.Може би, Една от многото причини за "командировката" му е да се провери ефективноста на въоръжението в реални бойни действия.

46

Рок енд рол

преди 6 години

До ФактЗатова се чудя и аз. Едва ли е там, за да атакува наземни цели. По-скоро целите му би трябвало да са малко по-високо...;)

45

Хм

преди 6 години

Точно пък Бабетката и Бабо е*ецът ще решават съдбата на Сирия,ха-ха,смешници!Ама Путин е любезен човек и няма да им каже в очите,че тяхното мнение пет пари не струва!Единствено смислени са преговорите със САЩ,другите са пионки....

44

Факт

преди 6 години

До Рок енд ролСУ-57 МОЖЕ да изпълнява и задачи по наземни цели с висока точност,но това би било безсмислено занимание,прекалено скъпо.За това си има нискобюджетни бомбардировачи.

43

За някои Коледа

преди 6 години

Сега в източна Гута пък има други... "there them no". И дават фира. Затова е квичането.Скоро ще стихне.

42

Рок енд рол

преди 6 години

"намерете видеото в тубата какво правят в Гута 4-те Су-57. Ужасяващо е ! Бият страшно по точно определени цели"...Извини ме за некомпетентното ми мнение, но според мен Су-57 е изтребител. Самолет за завоюване на превъзходство във въздуха. За какви точно цели говориш??!!

41

до анонимен

преди 6 години

Това което става в провинция Гута е най-страшното отмъщение на Путин за загиналите от ЧВК Вагнер.Числото на загиналите американски, английски, немски и френски наемници и инструктори е Огромно.Ливански и йордански източници твърдят, че убитите и ранените от западните коалиции са достигнали хиляди (йорданците твърдят, че в Гута имала около 2,000 американски инструктори и ЧВК наемници).намерете видеото в тубата какво правят в Гута 4-те Су-57. Ужасяващо е ! Бият страшно по точно определени цели

40

Анонимен

преди 6 години

Тес ша са женат. Ами ние

39

Анонимен

преди 6 години

Има ли основание- да откаже- има, но Путин е умен..Не е. Просто след случката с вагнеровите ихтамнети Путин е наведен и много ще слушка.

38

Анонимен

преди 6 години

Днес има няколко статии на тази тема и нито думичка за турското вероломно нахлуване в суверенна държава и избиване на нейни граждани край Африн. Там ще има ли спиране на бойните действия..Ясно е казано, че изтребването на терористите няма да спира. Край Африн турците вече унищожиха над 2000 терориста от ПКК.

37

Анонимен

преди 6 години

В нашата преса не се пише, че Меркел и Макрон са поискали съдействието от Путин за Сирия с писма. Мисля си какво би станало ако Путин бе паднал до тяхното интелектуално ниво и им бе отказал всякакво съдействие, тъй като тези страни участват във санкциите против Русия и са сателити на САЩ. Има ли основание- да откаже- има, но Путин е умен.