191

Я гледай....

преди 6 години

Много любопитна тази Нинова. Все иска да знае.

190

Анонимен

преди 6 години

Липсват близо 20% от коментарите.

189

ognyanz

преди 6 години

До До робите на Русия: Кои съветски другари са купили ЧЕЗ? Вече почва да става ясно Парите са от ОББ и няма как да не са замесени офшорни сметки. Но дали са на Бойко, Цецо или някой от тяхното обкръжение, и това ще се разбере след врема.

188

ognyanz

преди 6 години

До ИВА: И какво общо има тук Техноимпекс, и това че Корнелия Нинова е купила (и след това продала) акции от приватизацията. Ти ток от Техноимпекс ли получаваш? Думата е за Гинка и за това КОЙ стои зад нея.

187

ИВА

преди 6 години

КОГАТО ДРУГАРКАТА КАЖЕ КАК ТЯ КУПИ НА 28 ГОД. ТЕХНОИМПЕКС И СЪС КАКВИ ПАРИ ТОГАВА ЩЕ И ПОВЯРВАМ.

186

Мишо Шамара

преди 6 години

Орешарски за президент!

185

Анонимен

преди 6 години

80 % от избирателите на БСП, за в напреднал стадий на старческа дименсия. Личи си от изреченията построени без липса на смисъл, прекъсвайки логиката си някъде посредата. Тъжно е, но е факт.

184

Мишо Шамара

преди 6 години

Ако има протести, контрапротести, звънкайте, тарифите ги знаете от Орешарски още.

183

Анонимен

преди 6 години

толкова зле дирижирана сделка може само гърбав гербер да измисли! и на 5-годишните им стана ясно, че въртят схеми и далавери и Гинка, ли Пенка ли, каквато е подставеното лице е само за парлама. оставки и присъди трябва да има, иначе ще продължат да си крадат нагло и безочливо! #ОСТАВКА!

182

Анонимен

преди 6 години

25.02.2018"Кандидатите на ГЕРБ спечелиха балотажа на частичните местни избори"А после питате "Ама кой ми *** в гащите"Сами си ги избирате затова се научете да живеете с последиците от собствените си действия!!

181

До робите на Русия

преди 6 години

След няколко дни когато Нинова разбере кои съветски другари са купили ЧЕЗ ще загуби звук и образ. Тъпaта миcирка дори не може да схване че единствените въртящи големи тъмни енергийни сделки в България са руснаците. В най-строга тайна се пази и банката която стана гарант на сделката. Защо? Защото е руска, самата Гинка твърди че била международна но тя нямало да каже името и.

180

варди ЧЕЗетната Гана

преди 6 години

Нинова,. много молиме, използвайте сите ресурси на БСП, за да недопуснете Гинка да оди из Нови Икър, да праи альо като Ваньо, де се на шена Боровешка да се не качва, да не глта бира као Мишето, да не оди со мерцедес из Софетиъ као данъчен изпектър..абе нал разбираш да се немота за щело и нещело дека я нещът оти с една цепеница дека секира изтъпявът мое така да я препарират че да не занесе торбето с кайметата до ОП0НашШорналите се територии, начи.

179

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов в съдружие с Делян Пеевски и Цветелина Бориславова са истинските собственици на ЧЕЗ.Финансирането е от БАКБ - банката на Цветелина.

178

обърка конците

преди 6 години

Нека пита. После ние ще питаме нея.

177

Само питам

преди 6 години

Защо другарката не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчев Първанов а.???

176

Анонимен

преди 6 години

До българинкоя банка дава заеми на червени каскети бе? Я ти дадат 5-10 рубли, я не.

175

Анонимен

преди 6 години

Тая пръдла съвсем е изперкала. Отговора ще е среден пръст за селянката от доляния ляв ъгъл.

174

Бурнелия-милиардерка

преди 6 години

......

173

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

172

българин

преди 6 години

искам да разбера коя банка дала кредита, и аз ще взема за да направя магистрала до видин и тунел под петрохан.Имам ЕООД с капитал 50 лева и със загуба през 2016 г. от34 хиляди лева.