11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи ли им държа шишенцата с урината, джудже?

10

преди 6 години

Малка Норвегия взе 5 пъти повече медали от "великите" съветски зобари...

9

антизападопоклонник

преди 6 години

Че кога почна, че и свърши тази олимпиада? Нещо много кратка ми се видя, пък и освен двете злата на Естер Ледецка в различни видове спорт и победата на шведите в биатлона, май нищо друго интересно не се случи!

8

Анонимен

преди 6 години

Очаквам WADA да открие, че руснаците присъстващи на мача за финала по хокей на лед скандирайки Русия, Русия са подействали като допинг за хокеистите което разбира се автоматично води до отнемане на медалите им.

7

норж астма

преди 6 години

ние организацията на страдащите от астма в норвегистан се представихме много добре. употребихме 6000 опаковки в кореа щото въздуха беше много рядък нещо и едни частици имаше от опитите на ким.

6

Анонимен

преди 6 години

До лошо Това беше най-тъпата олимпиада манипулирана от фащ!Най-негледаната защото първо е в държава с огромна разлика във времето и второ държава останала във традициите си и в живота в 15 век! медалите се раздадоха на случайни и незаслужаващи спартисти.С една дума беше едно голямо нищо!

5

продажници

преди 6 години

МОК съсипа олимпийското движение и дух.

4

браво

преди 6 години

Много от"чистите"държави нямат и един медал а репресираната и унизена Русия има медали и даже победи САЩ и Германия на хокей и взе злато.МОК и САЩ са бедни че не сломиха Русия.

3

Анонимен

преди 6 години

МОК изпълни задачите на американските жандарми. Естествено , че ще се похвали.Обичам спорт и чакам олимпиадите с радост. Всяка може да ми е за последно. Тази не ми хареса, нямаше дух. Нямаше настроение. Единствено ме зарадва състезанието на шейни, където се пускаха едни мъже, нямаше зрители, а те се забавляваха истински като деца! Напомниха ми за детството - имаше настроение и удоволствие, наистина беше игра.

2

лошо

преди 6 години

МОК се продаде на САЩ и намеси политиката в спорта,заради това пострада спорта и хората вече не гледат олимпиади.

1

НОК на Русия

преди 6 години

Важното е,че нито един норвежки астматик не пострада ,благодарение на 6 000 дози...