51

Киртак

преди 6 години

До До КиртакАми да ти напомня дамата къде се оплака, че е бита от военен. После се оказа, че го е нападнала и била през лицето с чистачките на колата си. Да ти напомня дамата дето беше бита в хр.магазин. Оказа се, че преди това преследва и напада човека в гръб, и го напръска със спрей. Разчитат на медиен натиск и подвиване на опашката пред "формираното"обществено мнение. Случайте са вече много. Само камери оправят нещата. Фолкпевицата с няколко деца от различни мъже Кали също обиколи студията.

50

Анонимен

преди 6 години

Те ни пазят. Ние им плащаме заплатите понеже ни пазят. Много грозни времена, дано България събере куража час по-скоро да се почисти и изправи отново, горда. Браво на момчетата за дадената публичност.

49

Марков

преди 6 години

Къде е гледал шофьора на патрулкаТА А...,.

48

Владо

преди 6 години

Днешните студенти са много нагли, и на всичкото отгоре, шофират и бавно .

47

Един от Северозапада

преди 6 години

"Престанете да се заяждане с полицаите,те крепят държавата."Да, така е, и много добре го знаят управляващите.От всички партии.Ако не бяха полицай и жандармерия-народът отдавна да е влязал в НС буквално. Помните ли как биха баби и старци пред НС преди години? Помните ли пукнатите глави, помните ли русата полицайка, скачаша по гърба на повален и закопчан с белезници мъж? Наистина пазят държавата, тоест-управляващите. За това за тях и 100 милиона ще се намерят, за да не клатят столчето...

46

Анонимен

преди 6 години

сладко е ти да си властта, макар и като *** полицай, завършил гимназия с 3.70

45

Адвокат

преди 6 години

Дано осъдят съставителите на акта и СДВР, ама за мнооооого голяма сума. И най-младия адвокат ще обори съставения акт в съда и ще спечели новото дело за парите. Няма ли някой, Марковски къде си, да поеме безплатно случая. Или само на престъпници се прави отстъпка?

44

До ББ

преди 6 години

Значи за 2 дни стачка даде от нашите пари 100млн на полицаите, а за охранителите по затворите и общинските болници няма ! Ами помисли бе ББ, кой работи по-добре за народа. То се вижда.

43

Знаещ шофьор

преди 6 години

Разследване извършвали ... Смях, голям смях. че то и на тъпите катаджии и началниците им е ясно кой е виновен и кой е корупционно подсъден. Какво да разследват. Просто дайте им имената, уволнявате ги дисциплинарно, извинение и анулиране на акта, съставяне на нов акт на патрулката и това е. Просто и ясно.

42

Анонимен

преди 6 години

Престанете да се заяждане с полицаите,те крепят държавата.

41

Свиреп

преди 6 години

Първокурсник по право да наемат, ще осъди катаджиите и на двете инстанции /защото куките ще обжалват/.

40

Анонимен

преди 6 години

оставете бойко, ченгетата да си живеят в ***. Аз отдавна емигрирах - най-доброто решение в живота ми. На 21г се върнах в България, на 27 вече си купувах билетите за чужбина - бях смазан от системата, полицейщината, бюрократщината.Днес мака и в чужбина, мака и заобиколен от черни.. заживях, като бял човек!

39

Body m/f Count

преди 6 години

С две думи полицаите са некадърницu. Едните не могат да карат. Другите не могат да установят виновника за катастрофата. Затова не трябва да им вдигат заплатите.

38

Анонимен

преди 6 години

а докато се разяснява случая. кака Гинка си купи тока на БЪ -Г

37

Анонимен

преди 6 години

Бойко и тиквенската му баница ...така е раздадена . Така е демокрацията при Гербо

36

Анонимен

преди 6 години

До mehСтига с тия "други" ситуации! Акт се пише за конкретна ситуация, а не за "има и други ситуации". Тия вероятности са неслучили се в конкретния казус.

35

Димитър Стоянов

преди 6 години

Граждани, качете се на тротоарите, за да не ви згазят другарите.

34

Народа го е казал

преди 6 години

Гарван гарвану око не вади, а и минцифайките са хора от същия този народ.

33

АМИ ТАКА Е !

преди 6 години

Полицията , прокуратурата , и съда , . . . . никога за нищо не са виновни . И имат пожизнен юридически имунитет . Честито равноправие !

32

meh

преди 6 години

Не е задължително при сблъсък отзад този отзад да е виновен. Има и друга ситуация и тя се казва отнема на предимство. Карайки си своята лента някой навлиза в твоята и ти отнема предимството. Дали случая е такъв не знам, но не е вярно, че винаги този отзад е виновен.