36

Русев

преди 6 години

Каквито и закони да измислят и напишат,те трябва да се спазват.Но това да се отнася за всички.И да ни се ограничат малко правата.Поне когато сме на пътя.

35

Анонимен

преди 6 години

Ето една по-смислена идея - всеки с повече от 1 нарушение(т.е. 2+) за годината - на проверовъчен изпит. Айде сега да ви видя с купените книжнки - на абонамент ли ще сте? :)

34

Ганчо Ал Мактум

преди 6 години

Нищо не се променя в страната на чалгата и простотията.Така че не се хабете излишно.Нищо не ви се отдава.Умеете само да крадете,пиете и псувате.

33

Анонимен

преди 6 години

"Плюс много малко толерантност.специално за София"Точно пък в София си е горе-долу наред. За един час каране най-много един-двама да ти секат пътя. Казва ти го човек, на който му се налага да кара във Варна, Бургас, Пловдив и се радва, като се прибере в София... ония там са камикадзета.

32

Пародия на държава

преди 6 години

А за над 3 малки подкупа от катаджиите ще влизат ли автоматично в затвора или там ша ПЪРДИМ и ша продължаваме да вземаме. Проблема е тоталната корупция в КАТ. Регистрацията на всякакви трошки тотал щета и липсата на адекватно сервизно обслужване само в сертифицирани сервизи а не самоуки гаражчета също е огромен проблем. Огромен е броят на самокатастрофиралите коли но затова се мълчи. Много младежи се возят буквално в ковчези на 4 колела и трябват спешни мерки.

31

Бобчо

преди 6 години

Карам по около 20км на ден в областен град и мога да посоча над 10 места, където ако застане патрул намясто няма да му стигне кочана с актовете. Нагли, арогантни, застрашаващи здравето и живота с поведението си. Сигурен съм, че всеки от вас може да посочи такива места, там където живее. Единствените, които не виждат тези нарушения обаче са самите овластени да контролират.

30

Анонимен

преди 6 години

Абе Караджов, при Борисов 1 се продадоха от министъра Цветков над 200 000 книжки. За тях нещо, а? Защо тези които са взели документа с нормален изпит, ще бъдат подлагани на тормоз? Трябва да се разбере, властването на Борисов донесе много тегоби на българина. Нещата отиват към масов бунт и неподчинение, протести и нови избори.

29

Бобчо

преди 6 години

Спрете да променяте постоянно закона и започнете да го прилагате!!! Ежедневно се извършват милиони нарушения, а се санкционират нищожна част от тях. Каквито и да са глобите, ако не достигнем до момента на неизбежността на наказанието - файда никаква.

28

Анонимен

преди 6 години

Този студент Иван, който пеше НАГЛО санкциониран от наглият милиционер трябва да съди милиционера за ФАЛШИФИЦИРАНЕ на обстоятелствата и всички честни хора трябва да го подкрепят! Безобразията на МВР са гавра с хората и това не бива да продължава.Никаква работа не вършат, а само реват за пари, които и без това са им многократно завишени.

27

Анонимен

преди 6 години

Този мазно Караджов, какво разбира от тези работи, нищо и половина. Системен нарушител е начин да се задушава обществото, да трепериш за случайно нарушение или ситуация на пътя, като се знае на колко неграмотници Борисов продаде книжки. Причината за повече нарушения не са само водачите. Лошите условия на пътя, лоша регулация, напрежението в обществото поради упадъка и разпада на морала, поради тотално корумпираната съдебна система, следователи и прокурори.

26

от Ра$$ово Ломско

преди 6 години

Каквито са ни пътищата - такива са и шофьорите!!

25

ceci_

преди 6 години

Ако пътищата са в надлежащо състояние с нормална маркировка и разумни знаци (а не хранилки забити преди 15-20г) това ще подобри неимоверно пътната обстановка.Но тъй като това е 1. Скъпо2. Отговорност на управниците (а те са създали както пише по-горе над 10 институции само за да контролират шофьорите?!)то топката ще бъде хлъзната в полето на шофьорите, ще се купят още камери, може би ще се назначат още полицаи, ще се създаде още един контролен орган , а неграмотни роми ще си получават книжкте

24

Skunka

преди 6 години

Ако спазваме и гледаме знаците, респективно спазваме и тях, дори и при извънградско шофиране, процента ще се понижи значително. Плюс много малко толерантност.специално за София. Липсва всякаква толерантност на пътя, породена от комплексирани простаци.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако КАТ и МВР и другите институции си вършешха работата както трябва системнИ нарушителИ изобщо нямаше да съществуват и то не само в движението по пътищата.

22

Анонимен

преди 6 години

Поредната герберска глупост системен нарушител и кои орган ще ги контролира мен пияницата йонко тои така добре контролира та да е жив и здрав благодарим за тази контрола все така успехи

21

Men

преди 6 години

Да се прави изпит за обща култура. Ако не го изкарат без книжка. Големият проблем не е закона, а простотията.

20

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Правим проверка на автомобили на МВР И КАТ по пътищата заради тежко терористични съоръжения инсталирани в тях..Престъпниците в униформи ни пишат НЕЗАКОННИ Актове и подписват фалшиви РАЗОРИТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ..ИСкат да ни откраднат жилищата защото сме им помогнали да карат обезопасени автомобили,без системи за черен терор в тях.НЕ може нагли доказани престъпници да пишат актове на пострадали от тях жертви аман

19

80% са си 80%

преди 6 години

"Системен" нарушител ще е този, който кара системно. "Инцидентен" нарушител ще е този, който кара инцидентно.Който има глава да мисли кой е по-опасен на пътя - този, който не слиза от колата или този, който се качва инцидентно да управлява.

18

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Милиони водачи на МПС са жертви на НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ КАТ.След като видяхме хиляди обсебени обемно с холограмни стикери водачи на МПС да карат с точно 40 км над безопасната скорост по сложен пътен участък от 11км..Се уплашихме.Наглите престъпници принуждаващи милиони водачи да облъчват денем и нощем земята с включени фарове вкл против мъгла не им пука на заплатите..

17

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Засега предлагаме да се обесят виновните длъжностни лица прокарващи все по нагло престъпни НЕЗАКОННИ проекти в парламента.Целта е превръщане на всички служителеи на МВР и КАТ в нагли престъпници.Наглите престъпници от МВР и КАТ Вместо да спазват Основния закон и закона за движение по пътищата ,ползват НЕЗАКОННИ допълнения прокарани с измама през доказано престъпни парламенти