65

7

преди 6 години

Светла ѝ памет на г-жа Занеф и семейството ѝ.

64

Руслан М.

преди 6 години

Дърт козел млада върба лющеше

63

Анонимен

преди 6 години

Що пиене ще си накупят сега в НХГ! Цяла година ще им е ЧНГ! Тия там са толкова спиртосани, че скоро самите ще станат за експонати.

62

д-р Менгеле

преди 6 години

До д-р ДрееА тези пари ще открадне престъпната клика на Веждю ...

61

д-р Дрее

преди 6 години

Светла и памет на Г-жа Занеф и семейството и. И нека се знае, че това може да се случи само в една демократична и управлявана страна от честни политици. Тук в България това няма как да се случи и примера за това е откраднатите пари на наследниците на РОКФЕЛЕР от Ловешко , на които им беше откраднато наследството от комунистите начело с *** Луканов и кликата му .

60

Анонимен

преди 6 години

На тоя само предатели му се предвиждат. Знам, че искаш да сложиш веригите на ветровете на хората и всеки, да следва извратената ти идея за равенство и щастие ,която изнася на теб, но не и на другите "предатели", които получават този етикет, дори и при най-малкото несъгласие.

59

Анонимен

преди 6 години

До Пепо - Може би е имала надеждата, че енши се е оправило в България ...А 1-2 милиона долара ... Са нищо за там

58

Анонимен

преди 6 години

75 - Ти знаеш ли, че хората напускаха, защото бяха безработни за по 2-3 години .. Млади заминавах, защото не ожеха да си позволят, да си платят и един семестър ...81 - На теб не ти дължа нищо. Семейството ми винаги е било добре финансово, но за бни хиени като теб, са причината, да не искаме да живеем в България.

57

ирония

преди 6 години

Едната Върба, другата Върбакова, а разлика от земята до небето...

56

Анонимен

преди 6 години

76, КОГАТО ЕВРОПа наложи на бг високи доходи може някой да се върне, а ТИ РАЗСЪЖДАВАШ КАТО СТАЛИНИСТ- ПРЕДИ ГОДИНИ ХОДЕХМЕ НА УЧЕНИЧЕСКИ И СТУДЕТСКИ БРИГАДИ, А ПОСЛЕ РАБОТЕХМЕ ПО СТРАТЕГИЧСКИ ОБЕКТИ, КОИТО ЕДНА СУТРИН РАЗБРАХМЕ ЧЕ БИЛЕ УСВОЕНИ ОТ ЕДНИ ХОРА КОИТО ТВЪРДО И СТРАСТНО ПРЕГЪРНАЛИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ, НО НЯМАЛИ НИЩО ПРОТИВ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ- ТА КАЗВАШ КАЛПАВ НАРОД СМЕ- Я БЪРЗО ЕДНА ОГРАДА И НАДПИС- ARBEIT MACHT FREI- ТОГАВА КОЛКО ЛИ ЩЕ БЪДЕ МИН ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА, СМЯТАЙ

55

спящия крас

преди 6 години

дарила е жената парите.. сега ще им намерят място набързо! Българската институция не спи - усвоява

54

Пепо

преди 6 години

Няма значение кое е правилното име на жената, лошото е че след бягството дава пари на страна от която е избягала!!! Малко странно, но факт. Сега парите ще потънат в джобовете на някой депутат, и до там. Интересно, след толкова много години прекарани в тази страна, дала й хубав начин на живот, дарението отива за БГ...

53

Анонимен

преди 6 години

79 - Къде го видя тези изменници, бе ***. Ако всички бяха останали в България, сега щеше да има гладна смърт. Виж как е - ЕС налива все повече пари, хората все намалят, а жилищата са все по-скъпи и повишаването на заплатите, не е повишаване, а изравнени е с инфлацията.

52

Анонимен

преди 6 години

66, ЗА КАКВИ ПРЕДАТЕЛИ ГОВОРИШ, КОГО СА ПРЕДАЛИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ ЛИ?! Я СЕГА ДА ВИДИМ УСТАВ НА БСП ОТ МЕСЕЦ 2. 2017 Г- БСП Е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ БОРИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ И ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ТА Я СЕГА ВИЖ КОЛКО ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ИМА В БСП НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ- ТА КОЙ СЕГА Е ПРЕДАТЕЛ- СЪС СИГУРНОСТ НИЕ ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП, ЗАЩОТО ТАМ ИМА НЯКАКВО СЕРИОЗНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ- КАТО КАК ХОРА ЗАВЪРШИЛИ ПУЦ И РАБФАГ ВЛАДЕЯТ И ФАЛИРАТ.

51

Анонимен

преди 6 години

69 - Искаш да кажеш, че някой хора от махалите са многократно интелигенти ли ? С какво ? В момента та, в който ние кзчезенм, ще почнат да умират като мухи, защото няма да има, кой да ги храни. И остави IQто. Има умни и глупави хора. И както виждаш, глупавите слугуват на умните. Ако ти се правят още слуги - давай.

50

Анонимен

преди 6 години

66 Баща ми има фирма и плаща по 2500-3000 всеки месец, въпреки, че е пенсионер. И да, има право. А обясни ми, как така, ще спираш пенсиите на хора, които преди това си ЗАДЪЛЖИЛ 49 години да плащат осигуровки ? Кажи ! КАЖИ БЕ !

49

Анонимен

преди 6 години

До 45 Хора От режима щяха да избягат далеч повече, ако нямаше обстрел за бежанците. И ако си мислиш, че да се разплодни, е голяма работа, съжалявам за теб. И какво ти е толкова хубаво на гените, че да го предаваш нататък ? Високи сте по 1.9 метра, имате IQ по 150 и не боледувате ли, какво ?14266

48

Анонимен

преди 6 години

61 - Добре, ама и данъци няма да плащаме.А и честно - Очертава се, да им дават по 450-600 лева пенсии. Хахахаха хахаха ! Ами съгласен съм, ни върнете им осигуровките. 35 години по 12 месеца по средно 120 лева - 50 хиляди на човек.Имам достатъчно по фондове и прочие, за да им давам 10 пъти повече от окаяната ти държавица, дето може и да я няма след 20 години

47

Нов

преди 6 години

Жалко за парите. За една година ще бъдат изядени или откраднати, а нищо стойностно няма да постъпи в НХГ. Уважавам такива хора, но по-добре да беше купила и подарила произведения на изкуството.

46

Анонимен

преди 6 години

Да ги беше завещала на държавата осигурила й свестен живот.