139

sopolev

преди 6 години

българите в чужбина са виновни, тия га дни продажници. Мултигруп ряпа да яде.

138

bitconeeect

преди 6 години

Гинка е взела заема от bitconect, гаранция.

137

Анонимен

преди 6 години

Ама на тая някой вярва ли. Фотоволтаици - демек хранилка, на дотации. Абе извъртяха ни и сега ще ни обясняват как нищо не може да се направи. Познатата песен.

136

1221

преди 6 години

Да ме прощавате че прос шефьор, *** не видях някой инженер да се е происнесъл-като колко голяма е тая слънчева централа с 23 мегавата мощност?! Според моя прос акъл една къща и трябват поне 10-12 кВ, значи къде 2000 къщи захранва с ток тая Гинка, и то по време на слънцегреене. От 2000 на 3000000-мнооо смело? И не по малко безотговорно...

135

Адвокат

преди 6 години

Драги ми Андрешко, познанията и "квалификацията" ти със сигурност отговарят на тези, които е имал героят на Елин Пелин ... разбира се за своето време. Никоя уважаваща себе си държава не следва да се меси в сделки между частни компании. Една частна българска компания купува една държавна чешка компания със собствени и привлечени средства с ясен и конкретен произход. Вероятно на теб това не ти харесва, че някой знае и умее да ползва парите по начин по който ти не можеш.

134

Andreshko

преди 6 години

Къде е прокуратурата,къде е Комисията за имущество придобито по престъпен начин? Защо бездействат,а тиквата ни се хили и подиграва от Брюксел и казва ДАНС да направели проверка. Каква проверка да правят зависими институции? Неговото Народно събрание одобрява бюджета и неговото министерство на финансите им дават заплатите. За да не влияят на разследването цялото правителство трябва да подаде оставка,а президентът да назначи служебен кабинет,но трябват промени в Конституцията.

133

Andreshko

преди 6 години

Знаете ли каква е разликата между България и Румъния? Ако това се беше случило в Румъния,правителството щеше вече да е пътник,а в България овцете само блеят и ги срижат и доят. Герб откраднаха парите на КТБ и сега чрез мижави фирми изкупуват ЕРП-та,защото и да паднат от власт искат чрез енергетиката да поставят и свалят бъдещите правителства. Сега разбрахте ли защо няма осъден по аферата КТБ и никой не проследи пътя на откраднатите пари?

132

Гост

преди 6 години

То даже и най-големите капиталисти сащ имат държавно участие в толкова много корпорации. А това изказване особено за чез чупи *** Хахаха

131

До Жеков

преди 6 години

Прати го тоя коментар на японците че да вземат да раздържавят Сони.

130

Гост

преди 6 години

Абе жеков,урко,ти чез знаеш кво дружество е бе?Ква сев. Корея, кви 5лвНема си губа времето с такива като тебе още примери да давам

129

Гост

преди 6 години

Много ясно. Егати наглата схема,боже боже. Тея счупиха всички световни класации. Направо разцепиха мрака.

128

Жеков

преди 6 години

Как държавата ще откупува дялове бе??? Вие в кой свят живеете? Така разсъждават само във Венецуела и северна Корея! Държавата трябва да следи за спазването на закона, а не да се занимава с бизнес.

127

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ГИНКА ГЕРБАКОВА С БИЗНЕС ЗА 50000 ЛВ. КУПУВА ФИРМА ЗА 640 МИЛИОНА ЛЕВА С ОБЛОРОТ ЗА 1,5 милиарда. МНОГО КРАДАТГЕРБакова май пере откраднатите от ГЕРБураците пари на КТБ.

126

Анонимен

преди 6 години

САМО ДЕТО НЯКОИ УЧАСТНИЦИ В ПРЕГОВОРИТЕ ПО СДЕЛКАТА ОБЖАЛВАТ РЕШЕНИЕТО НА ЧЕШКАТА ДЪРЖАВА за продажбата на чез на гинка от пазарджик. (ЧЕЗ- Е ДЪРЖАВНА ФИРМА)

125

Питам

преди 6 години

До Анонимен 114 И като излезем ние народа ,кво да праим? Кво да искаме?Ток без пари нема.

124

Реалист

преди 6 години

ЧЕЗ намери начин да си отмъсти на България за многогодишния тормоз от държавата.

123

Анонимен

преди 6 години

Герберастката Гинка сега като купи ЧЕЗ и токът вече ще ви е без пари. Защото тя е патриотка и живее единствено за благото на народа. Също като Вожда Борисов.

122

СатаНАТО

преди 6 години

Да те светна, че национализация по важни държавни причини, включително бедствия, война и др. не се ОСРЕБРЯВА-Дано тогава Путин стои зад сделката, че като нападнем ***, ще им я вземем без пари.

121

Циник

преди 6 години

Аааахахаха...кака Гинка от Пазарджик - най-успешната бизнЬесдама у нас!Всичко е "прозрачно" ! Кака Гинка от Паварджик - пример за подържание!Уважавана банкова институция и дала няКви си 320 000 000 ? на"юнашко доверие" ...кака Гинка от Пазарджик била едноличен собственик...или мажоритарен такъв на 10 фирмички - със среден капитал от по 25 000 ?! Кака Гинка - изплувала от нищото селянka ... и нищо няма връзка с нищо! С други думи след КТБ - The Latest Hits of Crime!

120

До 128

преди 6 години

И защо да го подарява на българите, като може да си го купи за себе си или да го подари на внука си - на малкото Тикве.