401

Реалист

преди 6 години

до ... Еми да помисли много добре преди да гласува. Щото тая конвенция ще навреди на нея и най-вече на децата й.

400

...

преди 6 години

До Реалист...познавам момиче с две малки деца...въобще не и пука за Конвенцията...казва че е от ГЕРБ защото ще и дадат работа,"но требва да се ходи по събрания"и я срам да каже че е ГЕРБ.....тва е секта,от най лошите...събранията са...всички с наведени глави като накълвани кокошки.

399

Анонимен

преди 6 години

Защо толкова нервничи Цвъ.Цвъ.? Защо вибрира, като да се е хванал за фазата? Леко бе, момче! И в затвора се живее! В началото ще ти хвърлят едно одеало, после ще свикнеш, може и да ти хареса. Но трябва да ти е ясно, че не може да те обича целият български народ...

398

Реалист

преди 6 години

1 100 000 гласа за ГЕРБ: 700 000 - държавна администрация, които са заплашвани, че ако не гласуват за ГЕРБ, ще си загубят работата200 000 - купени *** 200 000 - глупави хора, които поради една или друга причина се отъждествяват с ББКупените *** са ясни, тях пак ще ги купят. Но тъй като с позицията си за истанбулската конвенция ГЕРБ се обявиха против интересите на българския народ, да му мислят тия 900 000 какво ще сторят, ако пак гласуват за тях. Реално ще гласуват против себе си.

397

Анонимен

преди 6 години

Ако Турция отприщи емигрантите, ще видите една "борба" м/у институциите. С тази телена ограда, с това състояние на армията, полицията, обществото ... може само да клепаме, като наак....ани! Бате Боеко иска да прави среща на неговите най-добри приятели от ЕС и Ердоган, да ги сприятелява, ама май няма да му се получи! Пак съдбата на България е оставена в ръцете на чужди държави, щото ни сме заети да си подливаме вода и да са БОРИМ кой ще набара парата, та да си "оправи" живота!

396

Анонимен

преди 6 години

До 401 Ако ми бъде зададен този въпрос - По смешен е този , който получава по - малка заплата , след това тези , които получават минимална заплата , и най -вече тези , които получават половин минимална заплата . Виж само какви прекрасни цени имат магазините за хранителни стоки . Тази вражда пречи на нашето дело . Познай кой преди 145 г. е казал така .

395

Гинка

преди 6 години

Нека си реве президента, Гражданите за Еропейско Развития на България усвоиха и ЧЕЗ, махнаха един бушон ще сложат друг на негово място и продължават напред. Доказана Сигурност И Комфорт.

394

ИВАНОВ

преди 6 години

РЕВЪТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ ,ЗАЩОТО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ИМ ПРЕЧИ В ЕЖЕДНЕВНИТЕ ДАЛАВЕРИ. НЯМА ДЕН ,В КОЙТО ДА НЕ ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ ТЕХНИ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ. НО , КАТО ДОБРИ ЧЕНГЕТА ,ВИНАГИ ИМАТ ПО ЕДИН МАТРОСОВ ,КОЙТО ЗАСТАВА НА АМБРАЗУРАТА И ОПИРА ПЕШКИРА. ПЕЧАТНИЦИ ,САЛАМИ , БИРИ , КТБ , ЧЕЗ И КАКВО ЛИ НЕ.

393

Ликвидация на ГЕРБ

преди 6 години

ЗАсега ГЕРБ Е водеща в списъка на ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ маскирани като партии..Ползват я за ограбване на десетки милиарди живи левове годишно през бюджета.Перат милиардите през Корупционни обекти по оперативни програми и тн"еврофондове".

392

анонимен

преди 6 години

Всички сте еднакви!!! Вече почти 30 г само лъжи и кражби.1млн българи са зад граница и на вас не ви дреме *** такива.Един ден няма да има ккого да управлявате.

391

Анонимен

преди 6 години

След дълги години като посредствен журналист, с най-високото си постижение водещ на :Малки истории" по БНТ, Христов най-накрая седна на президентския трон. Честито, Иве, сбъдна детската си мечта да си напърва страница на "Работническо дело"

390

Анонимен

преди 6 години

Старшина -физкултурник завършил помощно училище чете лекции и критикува човек който е поне 55 нива над интелектуалкото му развитие.

389

Анонимен

преди 6 години

Радев е компометиран - вземете му Христов и ще видите как 3 години ще мълчи като риба и ще мига като развален светофар

388

Анонимен

преди 6 години

Соред теб кой е по-смешен Пинокио или Радев?!

387

Анонимен

преди 6 години

Това не е война , а конкуренция . Може би по - добре да я няма . Но няма как - за другите конкуренция , а за нас комфорт .

386

Анонимен

преди 6 години

А какво прави Гинка като купува всичко назаем, ако в един момент голяма инвестиция е нужна спешно, един голям електропровод се срути в студа и стоим без ток докато намери нов заем ли? Я моля ви се, после който има малко мозък е обвинен че е комунист. Ми не знам дали съм комунист, ама в момента БСП са абсолютно прави, че тази история излезе извън пътя.

385

Анонимен

преди 6 години

Вие давате ли си сметка, докъде са стигнали Герб,искат ЧЕЗ за едни наши хора да си глътнат?!?! Първо защо бягат чехите, защо? Кой знае какво извиване на ръце е,на печалба бягат? А в съвета на директорите им какво правеше Митко Каратиста?!? Герб са като марокански скакалци, всичко друго опоскаха, от най-малкото село, до София, сега взеха да посягат на хапки без да си мерят устата.

384

до 317от Народа

преди 6 години

Ако го изберем ще стане.

383

Анонимен

преди 6 години

Недупостимо е, някой да им пречи да заграбят всичко, светците от Герб.Не знам за вас но Цв.Цв. ми е най-противен от всички останали взети заедно. Хем е арогантен, хем е т**, хем има някаква неприязъни злоба в него към всеки по-кадърен човек. Типичен комунист.

382

тови

преди 6 години

цветанов е враг на българия ,такива като него разделят нацията ни ,личности като радев трябва да има в управлението на даржавата ни ,чес е за българия че имаме такъв призидент