20

ПЛОВДИВ

преди 6 години

на шопите им направиха магистрала софия бургас да ходят на морето за няколко часа а за останалите райони не ги интересува шопите се интнресуват от тяхни изгоди остналото са сорт хора с качество как тека няма да има тунел в петрохан това е срамота на българскаите политици.кои век живейм а да плювате на други държави умейте господа българи виновна е власта а власта това е народа но не и в бг

19

Видинчанин

преди 6 години

Първо: протеста не е политически и платен и мога да се хвана на бас за 1000 лева ! Второ: писна ми всякакви *** и комплексирани шопчета да се правят на всезнаещи и оригинални и да ръсят глупости в тези коментари! Трето: И гледайте как се протестира (вече за 5-ти път) и се учете и мълчете че почти цялата корупция идва точно от София ! Хайде бягайте да спите *** и хейтъри такива !

18

Анонимен

преди 6 години

Защо тунела под Шипка да е по-важен от тунела под Петрохан? Е79 е адски натоварен пан Европейско коридор.

17

bfg

преди 6 години

Чисто платени протести! Какви инвеститори при тези мързеливци? Те ако бяха работливи, щяха да имат поминък, ама нали са мързеливи и корумпирани, затова никой не иска да прави бизнес там!

16

Анонимен

преди 6 години

Този протест е организиран от Нинова и БКП-БСП. До вчера асфалт не се яде , а днес искат магистрали още утре да са готови. Явно е , че много са се озлобили другарите.

15

Тато из Правец

преди 6 години

Държава няма ,а тия искат магистрала !!!

14

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименПротеста е , за да се бутне ГЕРБ и да се иронизира Бойко Методиев Борисов. Всичко работи против Бойко, дори собствените му магистрали;)))

13

Дгд

преди 6 години

До споменКогато Видин стане столица на България, в което истински се съмнявам, надали ще сте сред живите, за да го видите и почуствате.

12

Шоп

преди 6 години

Въпреки всичко тунелът под Петррохан е много по-важен от магистралата до Калотина.Склонен съм да подкрепя хората.

11

калоян

преди 6 години

Северозапада е феодално владение на БСП и циг..ите , магистралите им били виновни , асфалт не ядат , а сега се сетили , Росица много добре знае че магистралите са планирани , но продължава да ръчка !

10

Анонимен

преди 6 години

Да им построят път червените кутевисти, дето пишат, че асфалта не се яде.

9

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо ... но не става от ден за ден. Да се строи не може едновременно да е бързо и добре планирано. По-добре да си се спазят процедурите, даже и да отнеме повече време.

8

Анонимен

преди 6 години

На последните избори Видин, Монтана и Враца са гласували предимно за БСП. В тези райони левицата има преднина между 2 и 10 процента пред ГЕРБ. Напомням на протестиращите, че тяхната любима БСП каза, че асфалт не се яде. За какво правят протести щом партиятя за която гласуват осуетява строежа на магистралите?

7

Анонимен

преди 6 години

За какво им е път до София, като са на 2 часа път от моста на Дунав до Централна Европа и Будапеща. Там би трябвало да има навалица от инвеститори, които изнасят към Европа.

6

Илиян до Либералист.

преди 6 години

Ако беше малко по-информиран, щеше да знаеш, че от началото на 'прехода" Видин е имал само два мандата червен кмет. Другите са били седесари и от ГЕРБ. Но на теб толкова ти е акъла.

5

Либералист

преди 6 години

Асфалт не се яде ... вечната червена мантра ... а сега да Ви видим! Никой, ама никой не инвестира там където няма пътища! Гледайте какво е в Южна България - 4 пъти по-висок стандарт от Северна ... изключение само Варна и София - все градове с европейско мислещи управници .. а не слуги на кремъслките фашисти или меланхолици към тиквата Тошо и мракобесните му гавази ... всеки народ си заслужава участта ... давай Бойко - по-важни са пътищата с Турция и Гърция .... тези коридори ни дават 47% от БВП

4

спомен

преди 6 години

Видин е бил столица преди София. И пак ще стане, както е тръгнало. Откакто София е столица нещата винаги са надолу с главата. Всичко върви наопаки. В началото на миналия век България е губила територии, в началото на този век обстоятелствата отново влизат в същата спирала. София, осъзнай се! Първо, не ставаш за столица, защото винаги си била мизерна като такава. Второ, несправедлива си спрямо Северозапада. А, той не прощава, запомни го!

3

Любу

преди 6 години

Аз сакам винетката да стане 200еуро. Ние сме богати бугарите!

2

анонимен

преди 6 години

Така се прави! А не с цъкане от телефона!

1

Анонимен

преди 6 години

и аз искам ама няма да си натискат парцалите, ако искат работа да си дърсят пазара на труда в Бг е отворен навсякъде