601

предатели

преди 6 години

Русия е пословична във своята неблагодарност и предателство към Българите.После същата тази армия изселва българите от Крим, Таврия и т.н. и ги натирва в сегашен Татарстан. Без покрив, без провизии, без вода.Сега ги наричат Татари, но те знаят че са Българи.

600

Хайхард Райндрих

преди 6 години

НА БЪЛГАРИЯ НЕ Й ТРЯБВАТ РУСОФИЛИ ИЛИ АМЕРИКАНОФИЛИ, А БЪЛГАРОФИЛИ! БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ! ЧУЖДОПОКЛОННИЦИТЕ ДА БЪДАТ СЧИТАНИ КАТО ПРЕДАТЕЛИ И ДА СЕ НАКАЗВАТ КАТО ТАКИВА!!!

599

JJIvanov ot efira

преди 6 години

През 16 век управляващи сатурн /център за развъждане на бозайници под отдел вътрешни планети/ прокараха идеята за тн Кървави граници в региони където отглеждат важни преродени за управление и отбрана на тн наша вселена..информацията я свалям от паметта на балканите..подава се на контакта вода сняг

598

АХА! друга тема:

преди 6 години

"Яденето на цианкалий - дали има ползи или вредите са силно преувеличени?"По аналогия на горното заглавие :)

597

ПОзнато

преди 6 години

Потърсете и прочете нещо за "Прозорецът на Овертон" и ще намерите обяснение за абсурдността на подобни заглавия...

596

До - (текущ 623)

преди 6 години

По-правилно би било да се говори за жертвите на народите от бившия СССР през ВСВ, а не на Червената армия. Защото всяка една армия може да даде понесе много загуби в жива сила благодарение на допуснатите всякакви грешки, както от командния състав, така и най-вече благодарение на *** решения взети от управниците на страната. Примери бол. Без да споменаваме наказателните батальони, НКВД и чистките. Според източниците, през ВСВ РККА е дала около 11 млн жертви, докато за СССР са близо 42 млн

595

До трола Боби

преди 6 години

Троби, кога започна да разбираш и от история!!! Ти ако разбираш от история, оръжия или IT,аз съм Елвис!

594

Боби

преди 6 години

До Анонимен 619Както САЩ, Великобритания, Франция и НАТО само че в Западна ГерманияСлед 1994 редуцираха присъствието си Франция със сигурност се изнесе, За Великобритания не съм сигурен може още да има някакъв контингентСАЩ просто намали обектите като остави само най-големите.

593

-

преди 6 години

И в цялата статия не се споменава, колко жертви е дала Съветската армия през Втората Световна война. Който и народ да даде такива жертви , ще иска отмъщение.

592

иво

преди 6 години

До България ЕС НАТОсамо голям *** като теб мисли с *** си

591

иво

преди 6 години

До фотографголям *** си ;;това с часовниците от американския филм дете 44 ;като са преработвали снимката ти там ли беше

590

България ЕС НАТО

преди 6 години

важното е че сега сме вече свободни от окупацията на Болшевиците нищо че продължават да продават България на господарите си от Кремъл

589

Анонимен

преди 6 години

СССР и Русия нямали бази едно време?! Само 1500 в Изт. Германия.

588

fghgf

преди 6 години

АНИ ЩОМ ВИ КЕФИ ХИТЛЕР , ВДИГАЙТЕ ДЯСНА РЪКА

587

фотограф

преди 6 години

Снимката на знаменосеца е преработена. На ръката на знаменосеца е имало два часовника. Такъв очевиден знак за мародерство е трябвало да бъде премахнат.

586

Съвпадение? Едва ли

преди 6 години

Направи ли Ви впечатление 1937 г чистката на войниците които навремето са служили в царската армия?Аз съм внук на Поборник. След 3 Март Русия се освобождава от Поборниците /Епопея на Забравените - Иван Вазов/ и по същия начин избива образованите хора в България след 9 Х 1944 г. Целта е една. България да няма признати авторитети за да може да ни управлява с такива изменици като Нинова и сие.

585

хронологично ....

преди 6 години

доколкото съм чувал ... германците отиват на екскурзия до москва ... всички изнасилени селянчета рускинчета били девствени ... така разправяли германците .... после пък руснаците решили на трип до германия ... па минали и тук там .... АБЕ ако дойда у вас по този начин после какво да очаквам от тебе ?? каквото повикало ... такова и се обадило .. Или не съм прав ????

584

Анонимен

преди 6 години

прочетете думите на Дякона Левски относно Русия и мнението на най големите ни герои Възрожденци

583

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ха ха ха ако Крим е руски значи русия е Българска тъпчо защото преди всичко Крим е бил Български ***

582

Анонимен

преди 6 години

До свободаИмаш нещо против Казаците, които обитават Крим ли? Ако казашкият ботуш е руски, то и Крим е руски, Ждролльо!