14

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът и ленинизмът вредят най-много на мозъка.

13

Анонимен

преди 6 години

Аз бих добавил - злобата и зависта са Убиец номер 1. Направо разяждат мозъка

12

Анонимен

преди 6 години

П.С. - живейте скромно! За какво ви е Мазерати, като Шкодата върши същата работа? качил се в лукса и си мисли: ""Боже, колко съм велик! А аз го гледам и си мисля - "Боже, колко е ***!". Лукса започва там, където свършва удобството! не робувайте на предмети! Робувайте на човещина и смирение. Нищо няма да вемете с Вас там, където всички отиваме. На Бог глупости не ми трябват! нито на Вас! Бъдете здрави!

11

Анонимен

преди 6 години

Повечето зеленчуци на пазара са от полиуретан! Никаква полза от тях! Почти всеки българин има село! Отглеждайте си сами! След 50 г. няма какво да правите в София! Скъпо и мръсно. Върнете се по селата и работете земята! Нищо срамно няма в това! така ще подържате децата си с качествена храна и самите Вие ще живеете спокойно и щастливо! Общувайте с хората на живо, а не във фейса! Общуването лекува всичко! лек и спокоен ден желая!

10

Анонимен

преди 6 години

В салама от 5 лв. няма месо, а химия! Сиренето се прави от мляко, не от креда и палмово олио! Не яжте птиче, освен ако не е домашно и Вие сте сигурни! не купувайте сьомга и изкуствено развъждани риби - чиста отрова! не яжте вътрешности! дробът и бъбреците са отрова. Все едно ядете масления филтър на автомобила си! Шкембето е мускул, а не вътрешност:)))

9

Анонимен

преди 6 години

Всичко по-долу не важи за хората с проблемна обмяна на веществата! Това само предпазва да не стигнете до там! Обмяната се нарушава лесно, но се поправя изключително трудно! Смехът е най-доброто лекарство! Ах, да - не пийте хапчета! настинка - червено вино. Грип - лук и чесън. Ако сте здрави друго не можете да хванете:) Калявайте се на студ! Умерено, разбира се! не навличайте децата с излишни дрехи! не им давайте макдоналдс! и чипс! Купувайте само качествена храна. Скъпо е, но това е здравето Ви!

8

Анонимен

преди 6 години

Секс не се прави всеки ден! макс. 2-3 пъти седмично. Първо омръзва, второ излишно натоварва организма. редовно ходете до тоалетната. Екскрементите вън! Следете си урината. Пиййте МНОГО вода! Или бира:) Съвсем скоро ще почувствате, че диетите са глупост! Стресът трупа килограми. Живейте спокойно! Господ без това е решил Вашата съдба! не се бойте!

7

Анонимен

преди 6 години

Аматьорския спорт-според възмосжностите Ви. Не се надценявайте! не правете диети. Съобразаявайте храната с времето. Зимата тлъсто, лятото постно. Не трупайте килограми! излишното тегло е убиец номер1! По-добре по-слаби, отколкото с 20 кила отгоре. Хамалските спортове са вредни. Плуване, колело, ски. Тичането не е за всеки. Не спортувайте рано! Сърцето още "спи". Спортува се следобед или вечер. Не яжте по 3 храни на ядене! 1 стига. Яжте малко, но често. така стимулирате метаболизма и не дебелеете

6

Анонимен

преди 6 години

Пълни простотии! Ако искате да сте здрави яжте това, което ви се яде в момента. Мозъкът най-добре знае какво му трябва. Естествено, Е-тата ги ибягвайте:) лятото не яжте месо! тежко е на слънцето. Риба - всякаква. Над 40 г. - намалете млякото и сиренето. Чаша дневно стига. Много движение за да сте във форма. Цигарите пречат индивидуално. Аз съм на 48, пуша, пия малко бира и вино. катеря върхове и работя. Концентрираният алкохол е отрова. Професионалния спорт съсипва организма ви.

5

Димитър

преди 6 години

Прощвай, но като премахнеш липидите и въглехидратите от диетата си, остава че ще вдеш само протеини... Слез млко на земята, моля!

4

Д е-бил

преди 6 години

Разумно и балансирано хранене. Без мазно, пържено, тесто и сладко. И много движение, спорт, фитнес, бягане, плуване. Отказ от тютюнопушене, ограничаване приема на алкохол, безалкохолно, увеличаване на секса!!!

3

дедо поп

преди 6 години

яжте пръжолепийте червено виноносете си новите дрехии бог да ви пази

2

Анонимен

преди 6 години

Не пишете нищо за филийте с мас - а резултата е видим!

1

11

преди 6 години

Много падна нивото на тия от Пулса. "Подсладени напитки" в статия за храни. "Сортове" морски дарове и видове риба. Гледайте произхода на рибата, за да прецените дали има живак, т.е. ние знаем по света къде рибата може да е отровена с живак. Браво, умствената неграмотност вече е навсякъде, откачена работа.