5

До Младши

преди 6 години

Ами думата "алабаш" си е точно българска! Това, че не си я чувал си е твой проблем. Колраби е чуждицата! Искаш от български на български ли да ти се превежда?

4

До младши

преди 6 години

Младши,младши ,явно си супер младши за да не знаеш че алабаш си е алабаш ,в речника на българина .Ти да не си правнук на И. Богоров бре,?/,,Драсни -пални клечица" вместо кибрит и писачница вместо реда.кция/ и много други смешни думи.Значи Богоровщината е жива и има достойни млади пуристи.........А за сега учи за матурата ,защото ,,приматската" ти мисъл трябва да се развива.

3

Хамстера

преди 6 години

- А на талаш?!?

2

Младши

преди 6 години

Първо преведете приматската дума "алабаш" на човешки език,на Български и го кръстете примерно "репчук",после покажете снимка на репчука в учебниците,за да научим какво ядат диваците и чак след това ни го рекламирайте,пък ние ще преценим дали го бива или не!

1

ххх

преди 6 години

Преди много години, вуйчо ми си дойде от Чехия(в отпуска) и показа на майка ми и на баща ми как чехите отглеждат алабаш. Отглеждат го с много поливане. Наесен гулиите тежаха по 8-9 кг. всяка. Бяха много сладки. В мазето, родителите ми бяха набарали и плъх, нанесъл се в една от гулиите. Животното не бе глупаво - беше се нанесло в най-меката ѝ част(откъм листата). Тия на снимката са направо репички!!!