16

Анонимен

преди 6 години

Защо фразата "личните си и социални интереси" е в кавички, все ендинда е нещо странно ? Та ме е ли това смисъла на живота ?

15

12 до димо

преди 6 години

Много е вероятно твоите работници да са мързеливи и да се правят на ***, защото по някаква причина или това заслужаваш. или не можеш да си позволиш работливи и умни работници. Или пък нарочно наемаш *** за да си ти най умния сред тях.

14

Анонимен

преди 6 години

До ДимоДобре Димо, сложно било, трудно било, много труд трябвало... ми закрий го този бизнес и стани служител или работник при някой друг. Да видиш какъв е кеф да работиш по 12 часа за малко пари, да те осигуряват на минималната и да забравиш за такива неща като отпуски и болнични. Сам си избрал да си работодател, какво хленчиш? Я какъв глад за кадри има, веднага ще те вземат някъде.

13

Анонимен

преди 6 години

До ДимоМдаааа, друго си е да даваш на хората 600 лева и да имаш космически изисквания докато по цял ден си зает с новата си любовница и с планове за това какъв джип ще си купиш. А и дилемата дали да ида на Бали или на Сейшелите също не е за пренебрегване. Сериозен труд е това ща знайш.

12

Димо

преди 6 години

Мързеливци като вас само гледат какво печели шефът им, а и през малките ви мозъци не минава и грам идея, колко труд е вложен.Вие се интересувате само как да не се минете, да не би да работите пет минути повече, но пушенето на цигари и празни приказки с колеги ги водите за работно време.

11

Анонимен

преди 6 години

Той тоя Димо представям си какъв бизнесмен е. Магазинче за алкохол и цигари,дохода от което едва стигат да покрият наема,заради конкуренцията от хилядите подобни на него "бизнесмени"с малки магазинчета . Или пък лятото на морето сигурно има сергия за *** и сутиени. Ето такива са ни "бизнесмените" с малък и среден бизнес в България. Магазинче до сергия.

10

Анонимен

преди 6 години

Нашите работодатели дали ще уважат това решение или както винаги ще се направят на приятно разсеяни?

9

Анонимен

преди 6 години

До ДимоА ти като не можеш да си правиш сметката и да плащаш адекватно на хората, какъв бизнесмен си, а? Като не се справяш, фалирай, закривай бизнеса и върви да работиш при някой за 600 лева.Нали се сещаш, че като си решил да ставаш работодател, това си върви със съответните задължения и отговорности към хората, които работят за теб.

8

СН

преди 6 години

Аз работех в такава СОТ фирма, като техник и напуснах. Там се работи 8 часа плюс докато има обект за инсталиране, включително и нощно време. През останалото време си на разположение целогодишно. Платеният отпуск се отчита само по документи, но не се плаща. Болнични не се разрешават. Казват "Това са условията, ако не ти изнася напусни!"

7

Димо

преди 6 години

Мързеливците наскачаха. Като са ви алчни бизнесмените, защо не станете бизнесмени???Понеже сте мързеливи и ***, а само гледате в чинията на другия.

6

шматка

преди 6 години

Това отдавна трябваше да е решено.Не можеш да пиеш една бира или да излезеш някъде но пък си в почивка.Да видим сега алчните бизнесмени как ще го увъртат

5

cinik

преди 6 години

Хайде сега масови съдебни искове на джипита срещу здравната каса :) 24 часа х 7 дни в седмицата на разположение.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако ме извикат да поправя авария и ако си направя устата за допълнително заплащане ще ме уволнят след време. И как закона ще ме защити от това?

3

Анонимен

преди 6 години

Нашите бизнесмени не плащат това, а от личното ми свобоно време не може да ми се краде!

2

Анонимен

преди 6 години

Значи аз съм 24/7 и трябва да ме пенсионират сигурно след 5 години работа.

1

Анонимен

преди 6 години

"Европейският съд реши: Дежурство на повикване се плаща"Да, вече си го представям как ще се случи у нас.