51

до Авторката

преди 6 години

Защо не напишете статия за протеста на жените (Frauenmarsch, с повече от 5000 участници) в Берлин на 17.2. Защо не споменете за митинга на патриотите от движениеБъдеще-Родина (Zukuft-Heimat) вчера в Котбус с 7 хиляди души ? Сега сме представени в Бундестага и нищо повече няма да остане скрито и табу. А най-добре е, че АfD реши да работи заедно с патриотичните граждански движения - Съединението прави силата !Поздрави от българин, член на АfD !

50

AfD

преди 6 години

***, ти не си ли възпитана в родолюбство от родители, баби и дядовци, та гълчиш срещу поляците.Снощи в Котбус излязога 6-7 хиляди патриоти на улицата - хора от всички социални слоеви и възрастови групи - които изразиха гнева си срещу режима на Меркел. Германия се събужда. Лъжливата преса нищо не спомена за митинга, но в мрежата всичко се намира. На предстоящите избори 2019 в Саксония, Тюрингия и Бранденбург се очаква Алтернатива за Германия да спечели първо място.

49

Анонимен

преди 6 години

ЕС е най диктаторската формация до момента създадена на тази планета. Това че искаш да защитиш своята нация от затриване, извращения и да запазиш собствена идентичност, култура и традиции се нарича национализъм. Не само това, наказан си. Ах колко сме свободни.

48

преводач от еврогейс

преди 6 години

"националист" - човек, който не иска да го изнасилват, колят, стрелят, взривяват, газят канибали и касапи от всички страни, докато ядат и пият на негова сметка.

47

толерантен

преди 6 години

Еврогейта и соросоидта вият, скимтят, джафкат, цвърчат, съскат... в безсилната си злоба и страх. Усещат, че идва Видовден.

46

хюго бос

преди 6 години

Поредната грантаджийска фекали- който не е либерасто- толераст и да иска ислямски башибозук, е националист, фашист, ксенофоб. Недай си Боже да покажеш, че си православен християнин...Как от една диктатура се натрсеохме на друго- ислямска, вредна, гнусна...

45

до факт

преди 6 години

Не източен съюз, ами Евразийския съюз. Пътят към връщането на нормалността в Източна Европа минава през излизане от ЕС и съюз с Русия.

44

...

преди 6 години

Ти да не си "правозащитничка" от БХК...дето си ляга с арабски бежанци,а иначе ислямски терористи в Германия.От коментарите е ясно че и този материал е голяма греда за авторката и целите и.

43

Анонимен

преди 6 години

До БерлинТози твой млад колега унгарски ром ли е?

42

Решението

преди 6 години

1. Ръководството на ЕС да не натрапва насила огромни пълчища мигранти, които идват в Европа, за да живеят за сметка на социалните фондове, натрупани с труда на работещите европейци. Нищожна част от мигрантите биха работили, но не желаят да повишат образованието и квалификацията си. Държат обаче да запазят средновековните си традиции, ненавистта и презрението към християните.2. Ръководството на ЕС да не ни налага да привилегироваме нашенски малцинства.Тогава причини за нацизъм няма да има!

41

Берлин

преди 6 години

Прави ни. Там хората все още са с разума си.--------------------------------------------------------------------То затова толкова хубаво се живее в тия държави, защото всички сте много с разума си... хаха. Имам колега млад унгарец, който ми каза, че там хората са по-гадни даже и от българите. :)

40

дядомраз

преди 6 години

Прави ни. Там хората все още са с разума си.

39

Берлин

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че национализмът се вихри най-яростно в държавите от бившия соц-блок, които все още са на директно командване от Кремъл?

38

Поручика Балканец

преди 6 години

Величието на една държава се измерва с достиженията на нейната култура и с паметниците на изкуството, които е оставила след себе си. В този смисъл велики са Египет, Китай, Древна Елада, Римската Империя, Франция. Има и друг тип държави - варварски. Те нищо не са оставили след себе си, освен спомена за кланета, унижения и терор. Такива като Баташкото клане и Арменския геноцид.

37

християнизирън ром

преди 6 години

Какъв нациинализъм , това са Християнизирани роми по Византия които се правят не са само на славяни а и на Патриоти , погледнете им чертите на лицето типични Роми с тъмна кожа , някои хора познават Византия добре така че корабче минава ли?

36

Анонимен

преди 6 години

Разврата и ***.растлъка съсипа Римската империя.....В интерес на истината я съсипа приемането на Християнството, ама да не го правим на въпрос.

35

хистори

преди 6 години

Пропаганда срещу истинските политици нег.ейове. Ех на къде върви тоя свят. Разврата и ***.растлъка съсипа Римската империя.

34

До 30

преди 6 години

Орбан има пет деца.За разлика от бездетните Меркел и Макрон.Който си е прикрит гей.Или отявлените гейове премиери на Люксембург и Ирландия.Такива хора управляват ЕС.

33

Анонимен

преди 6 години

Неокомунизъм в действие.Навремето комунистите обявяваха националистите за"великобългарски шовинисти",сега левотолерастите отново използват думата националист в негативен смисъл.Орбан и Качински били лоши щото не искали ислямски имигранти.А никой не казва, че в Полша има над 1 милион имигранти.Само че украински.Така че изобщо не са антиимигрантски настроени.Просто не искат неграмотни хрантутници, които да издържат, а те да вършат престъпления и тероризъм.

32

Факт

преди 6 години

До АнонименПолша.Чехия,Унгария и Словакия постъпиха мъдро като запазиха Вишеградския формат!Дават и анонси на нас да се включим,ама Баце нали е верен слуга...А е добре да има авариен изход!Един източен мини ЕС би спестил много проблеми при евентуален крах на големия ЕС!А гаранция,че това няма да стане има ли?