9

анонимен

преди 6 години

категорично сьм против небостьргачи в люлин ние сега не можем да дишаме а какво остава с високото строителство и свьрзването с индуст зона на божурище едно дьрвоне е посадено покраи околоврьсния пьт да изолира шума и прахоляка от наи близкитеблокове

8

Анонимен

преди 6 години

Твоя селски данък изобщо не отива в София, а напротив, София генерира данък за твойто село, където и без това никой не работи, освен с устата. Аре прочетете малко преди да cepeте глyпocти!!!

7

ДО тнт 4

преди 6 години

Инвестирането в малък регион като град София е много по лесно отколкото да се прави в инвестиция за цялата държава, разликата е в 100 пъти , но с тази инвестиция покриваш половината население,стига то да иска да се пресели там.Но ако не искаш да живееш в София ,твоя данък отива за София, така че е хубаво най малко да видиш за какво си инвестирал данъка си.Е ако живееш извън България вече не си в тематиката.

6

Анонимен

преди 6 години

"До 2050 г. една трета от населението на България ще живее в София, но според прогнозите дотогава то ще намалее с още един милион души. Няма да постигнем демографски бум, но строителството е усилено", каза арх. Здравков.КОГА АРХИТЕКТ ОПРЕДЛИ СОФИЯ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И КАК 2050г. СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ИМА БЪЛГАРИ! ДА СТРОИ ЗА ШВЕДИ И БЕЖАНЦИ БУНКЕРИ ПО ДОБРЕ ЕЙ ТОВА Е ДОБРА ВИЗИЯ ЗА СТОЛИЦАТА!!!!

5

Иии

преди 6 години

Ами тия разрешителни трябва да се раздават от един единствен орган, който да спазва визията на улицата и квартала, а не всяка община да лaпа рушвети и да се строят грозни блокове в май-различни цветове!

4

тнт

преди 6 години

Щом е заложено една трета от населението да живее в София,значи мисленето е тотално объркано. Създаването на работа и добри условия за живот извън столицата е изход от сегашния хаос. Вместо да се създават облекчения за всички,които са извън София се мисли пак за дребни нещица. Няма кой да разбере,че в София вече не се диша и е пренаселен град от Третия свят.

3

Григор

преди 6 години

За кой да гласувам, заония, мкоито сдават властта само с кръв и всеки път спират еврофондовете ли?

2

Анонимен

преди 6 години

Доста квартали се разсипаха с презастрояване и нема оправия.... Разбира се виновна е общината, и най-вече корумпетата които работят там от квотата на герб, защото тия разрешителни не ги е издал арменския поп. Ето един пример за големите вреди които нанася корупцията на обществото! От друга страна защо хората и малцинствата гласуват за тях е ясно... Изобщо нема оправия.

1

Терсенето

преди 6 години

Архитект е нещо като художник. Софиянци трябва ви инженер.